OVOME SE NIJE NADAO Nakon što je Zvezdan satima bio sa Anom, Anđela je odlučila da uradi nešto neočekivano!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sinoć je bilo tri meseca otkako su Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić počinili javnu preljubu, a Đuričićeva je odlučia da proslavi taj dan i svom dečku priredi romantično iznenađenje.

Ne mareći za to što je su za samo tri meseca nekoliko puta raskinuli, kao i za činjenicu da je Zvezdan pokušao da bude sa drugim devojkama, Anđela nije krila sreću zbog idilične ljubavi.

Ja sam tebi danas preuranjeni poklon dao - rekao je Zvezdan kada je video postavljen sto za dvoje.

Da - rekla je stidljivo Anđela koja na televiziji oralno zadovoljava svog 22 godine starijeg dečka.

Nakon ovoga, Zvezdan se obratio "Bungiš timu" i svom ocu, Zoranu Moki Slavniću, te je pustio suzu.

-Bungiši...Prvo da se zahvalim, ja to nisam zaslužio, ja odmah to kažem. Nisam zaslužio tu pažnju. Svaka vam čast, jer sam ja jedna budaletina, a vi ste divni ljudi. Ona je divna i kupuje me ovim sitnicama svaki dan, rasturen sam- rekao je Zvezdan koji je neposredno pre ovoga vodio rat sa bivšom ženom.

-Da pozdravimo i tvog tatu - rekla je Anđela.

-Da. Maki, volim te do smrti i šta god da je, znaš kakav sam i šta sam, monstrum nisam, ti znaš to vrlo dobro. Ne mogu da priznam neke stvari koje nisu normalne i nije tako. Užasno mi je s kim se borim, ali dobro. Osećao sam se bezveze da pozdravim bilo koga. Hvala ti puno i mislim da smo dva, neka bude da sam ja više kriv, ali trebali smo mnogo ranije da budemo ovakvi, to nam je greška. Volim te do neba, rasturen sam Maki što se tiče svega. Znaš da ne foliram ništa - rekao je Zvezdan i zaplakao.

-Ja bih da pozdravim isto, hvala čika Moko što nas podržavate i za sve lepe reči koje ste napisali. Nisam verovala da hoćete, ali hvala na svemu. Iskreno, nadam se da ćemo se upoznati i jedva čekam - rekla je Anđela.

"ZABRANIO SAM ŽENI DA TE PUSTI U KUĆU" Zvezdan otkrio Anin podmukao plan, družila se sa Sarinom majkom kako bi joj preotela muža?

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading