SUOČILI SE Zvezdan Slavnić se osamio sa Anom Ćurčić, a kada je čuo ovo nije mogao da zadrži suze!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić seli su rehab kako bi pričali o svom odnosu.

-Nemoj da misliš da je kocka nas razdvojila, ona nas je i ojačala - rekao je Zvezdan.

-Ne mislim to...Ajde skini naočare - rekla je Ana.

-Ma jok, da mi ne gledaju baš suze - rekao je Zvezdan.

-A gde misliš da si kriv - pitala je Ana.

-A kažem za ovo što sam uradio. Nisam smeo da pomislim kako ti je. Onda me je ovaj prostor i svo ovo ludilo me je tek zavozalo da ne razmišljam o tome toliko. Ona tu, pa ovo, pa ono - plakao je Zvezdan.

-Kako je meni bilo - pitala je Ana.

-Zanima me ako je tebi lakše da mi pričaš - rekao je Slavnić.

-Katastrofa mi je bilo, nisam jela ni spavala. Nije mi bio san, bila mi je surova realnost. Odjava tvoja mi je bila...Bio si super, neko vreme, znala sam i momenat kada si razmišljao da se oglasiš. Ležao si na krevetu. Kada sam to videla i čula...Ja sam rekla da nisi kalkulisao da ćeš to da uradiš, što meni u mozgu ne umanjuje da si to uradio. Ne mislim da si kalkulisao, ne opravdavam te da si se izgubio u ovom prostoru, jer ne može niko da mi dođe, da budem sa njim. Nije ti bila takva ljubav prema meni i pogodila me je ta izdaja. Ja sam se sve ove godine trudila - zaplakala je Ana.

-Ja sam je slagala da ulazim ovde na najviše mesec dana i da mnoge stvari neću pominjati, tako da mislim da su do ja*a ljuti na mene. Molila me je i kumila i on i ona, ogrešila sam se. To mi je najteže od svega, a ti znaš kakva sam ja za decu! Preksinoć sam sanjala, kaže mi Zorica da sam buncala, tako da sam je tu baš izneverila, nije to zaslužila. On je rekao: "Kako ona kaže", on je inače sa mnom. Jako su to teško podneli, baš teško - nastavila je Ana.

-Kakve veze sada sa majkom ima, šta je njoj loše tamo - pitao je Zvezdan.

-Nećemo to sada, neka ostane to Sari. Ja ti sada pričam razloge, krivo mi je zbog nekih stvari što nabeđuješ na mene, a nisu takve. Za moj stan, kad kažem kako je potrošen...Sećaš je da je bila frka da mi dozvole da prodam i da sam je lagala, koliko dugo, vezano za stan - rekla je Ana.

-Ne kažem ja ništa za stan - rekao je Zvezdan.

-12 hiljada je vezano za kafu, da smo Slavica i ja...Znaš sve. Ja sam podigla tu ruinu, ne znam kako si ti video gde sam to stavila. Ti i ja kada pričamo, ja tebe moram da podsetim jer si sto stvari zaboravio. Da li si ušao ovde da zaradiš za nas dvoje i stan?! Ti znaš koliko si bio srećan zbog toga - rekla je Ćurčićeva.

-Je l' si prevarila Sašu sa mnom - pitao je Zvezdan.

-Ne - rekla je Ana.

-Eto, da se ne bih drao, izaći ću. Ne možeš da mi govoriš stvari koje si izgovorila gde smo 80 odsto stvari bili zajedno - rekao je Zvezdan.

ANA JE POMAGALA ZVEZDANU U KRIMINALU Slavnić izneo nove šokantne detalje iz njihovog braka, pa je optužio za ovo

 

Komentari (0)

Loading