ANINA KUMA IZNELA ŠOKANTNE DETALJE O MOKI SLAVNIĆU Zanemećete kada čujete šta je uradio Zvezdanovoj majci, bez imalo milosti!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić, oglasila se povodom izjava Zvezdanove majke i tvrdnji Moke Slavnića u vezi nje.

Otkrila je da Zvezdanovu majku izbacuju iz doma kao i tajnu zbog koje Moka i Slavica nisu u dobrim odnosima.

ANINA KUMA IZNELA ŠOKANTNE DETALJE O MOKI SLAVNIĆU Zanemećete kada čujete šta je uradio Zvezdanovoj majci, bez imalo milosti!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Slavica je imala dečka Valjevca koji je pre mesec dana preminuo od karcinoma pluća koga je svakodnevno dovodila u kafić dobro poznati na Dorćolu i to dok je bila sa Mokom u braku. Taj čovek je imao svoju porodicu i bio je oženjen to svi u gradu znaju, dovodila je tamo i Zvezdana koji je tada imao vučjaka. Sve to dok je bila i živela sa Mokom! Da podsetim, bivši golman reprezentacije koga sam spominjala bio je kućni prijatelj i najbolji drug Mokin a Slavica je bila sa njim dve godine paralelno. Kada je saznao izbacio ju je iz kuće i nikada joj to nije oprostio, to je razlog zbog čega se nisu čuli 40 godina. To je gradska javna tajna. Priča se i da je bila trudna i zato je pukla bruka! Iz tog razloga je sve ono Moka pričao za nju. A Zvezdan je pretio i njoj i ćerki da ako budu na strani Ane, javno će ih se odreći zato je i okrenula ploču - zaključila je Milena.

ŠOK OBRAĆANJE KARAMUJIĆA NAKON JECAJA I APELA MILJANE KULIĆ Hitno se oglasio i progovorio o njenom spasu, ovo je prava istina!

Komentari (0)

Loading