UPAO U HOTEL Zvezdan Slavnić ne ostavlja Anu na miru, preti joj, a evo šta je čeka kada izađe iz Zadruge!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić nije prestajao da se iživljava nad Anom Ćurčić. Nakon što je pokušao da udari Necu Lazić, on je došao do hotela u kojem su bile Ana Ćurčić i Zorica Marković.

-Evo izvinjavam ti se što te nisam zamolio - rekao je Zvezdan.

-A što sad počinješ opet - rekla je Ana.

-Jer si me dovela do te mere da ću zna šta... Izaći ćemo napolje i ta tvoja priča će biti toliko jadna i bedna da ćeš se zgroziti same sebe. Toliko je ružno to što radiš. Zamolim te nešto, a ti me od*ebeš kulturno. Svestan sam ja svega, nisi mogla da dovršiš da me drugarski smiruješ - rekao je Zvezdan.

-Je l' moguće da ti u celom tom haosu gledaš da li sam ja zamucala i dovršila reč. Ja se slažem da su oni peterali Zvezdane. On je meni pre 7 dana prišao i rekao san, a ja sam mu objasnila da se oseća ugašeno jer ne iznosi šta misli - rekla je Ana.

-Veruj mi, kunem ti se, da Bog da umrla i ja i oba i moja sina ako imam lošu nameru prema tebi i ovoj ženi. Mogu da poludim i dignem ceo Beograd. Ja nikome ništa ovde nisam uradila, upamti to. Ja sam u telu žene sa muškom energijom i branim sebe, mrzim laž i nepravdu. Ana je meni prišla jer je videla da sam ispravna. Ja tebe totalno razumem za ovaj haos sa Necom, ali ova žena nije kriva - rekla je Zorica.

-Oduvala me je Zorka, oduvala - vikao je Zvezdan.

NAPAO ANU Zvezdan se ne smiruje, urla na bivšu ženu, svi se plaše za njenu bezbednost!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading