LAŽEŠ ZA ĆERKU! Zvezdan Slavnić raskrinkao Anu, obrušio se na nju, pa otkrio pravu istinu
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tokom nominacija, Ana Ćurčić je ušla u sukob sa Marijom Kulić.

-Volela bih da kažem da ovu situaciju posmatram isključivo kao majka, jedino te gledam kao majka koja je ušla zarad deteta. Razumem te. Ono što bih savetovala MIljanu, ti Marija se boriš i zato si se razbolela. Kada posmatram Zolu, iskreno svom detetu ne bih poželela da ti budeš njen dečko - rekla je Ana.

-Mogu da kažem da nisam kockao, donela si taj stav na osnovu nekih ostalih priča. Kada bi Bosa ušla, pa treba i mene onda da brani. Vešto manipuliše Marija sa vama, nemam ja problem da kažem da sam se kockao. Suština tvog izlaganja je na osnovu Marijinih reči.

-Rekla sam da bih savetovala svoju ćerku, nego da li bi me poslušalo - rekla je Ana.

-Pored njega si počela da radiš svašta, lako je da manipilušes sa njom - rekla je Marija.

-Hoću da kažem za Anu, nema šanse da bih Ana ubeđivla svoju ćerku da raskine sa njim. Laže - dodao je Zvezdan.

-Ona ima dete, samohrana je majka, a ne da ide baca kocku - rekla je Marija.

-Što se tiče Miljane, nisi pokvarena. Ne bih volela da ovakve scene sebi praviš, majka ti se stresira, pritom si majka, poštedi je. Od srca ti kažem. I Zola je nečije dete, tako da meni vaš odnos nije zdrav, da li imate osnov i bazu ljubavi, sigurno imate. Miljana, misli na svoju majku i na svoje dete, postavi prioritete neke - rekla je Ana.

-Moje dete zna da ako sam sama, biće i ono tužno. Rekla si da sam dete ostavila, praviš me monstumom ovde. Marija mi mnogo pomaže, ona se pitala aposlutno sve, kada sam sama sa Željkom brinem i svu odgovornost preuzimam za sebe. Pomogla mi je. Ja sam prema njemu najbolja, koliko god ja glumatala dete to oseti. Dete ide sa mnom, živeće najidealnije. - rekla je MIksi.

-Miljana je svojim roditeljima napravila sve, da nema Miljane Kulić niko ne bi znao ko je - dodao je Zola.

-Ostavljam Miksi, šaljem tebe Zola - rekla je Ana.

OTKRIVENI NOVI FETIŠI ANĐELE ĐURIČIĆ Šokiraćete se kada saznate u čemu sve Zvezdanova ljubavnica uživa, ovo niko nije očekivao!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading