"JEDINO MI PREOSTAJE DA JE VODIM TAMO" Marija Kulić donela konačnu odluku, Miljana nije ni slutila da je spremna na tako nešto!
Foto: Printscreen/Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Tokom nominacija, Marija Kulić rekla je svoje mišljenje o ćerki Miljani Kulić i zetu Lazaru Čoliću Zoli.

-Godinama mi nije dobro zbog Miljaninog katastrofalnog ponašanja. Posle ove sezone planiram da je vodim kod Karamujića. Moram da se raspitam šta je sa njom. Kad nije sa Zolom, kao zombi je i deferuje. Kad je sa njim plače u apartmanu, danas i juče. Ne želi da mi kaže šta joj je, ali vidim da joj nije dobro. Ona je upala u izolaciju kad su se spremali da imaju se*s, a ne znam zašto kad tad nisu bili zajedno. Ne znam kakio je on kao muškarac prešao preko Nenada. Ona je došla u apartman dva sata posle njihovog se*sa i otišla da se okupa iako se jutros kupala, brije se, kupa se, sprema se i maže mleko za telo i kaže da se sprema, a ja znam za šta. Da li je to normalno? Nijedan normalan čovek se ne bi tako ponašao. Kaže nije se dugo mazala, kaže brijala se onako, a kupala se tog jutra. Svo troje znači nisu normalni - rekla je Marija.

-Ko je treći? - pitala je Miljana.

-Onaj kod nas kući. Što si plakala danas onda ako te ne zanima - rekla je Marija

-Mene on ne zanima, rekla sam - rekla je Miljana.

-Zgrožena sam. Dala sam sve od sebe uzalud. Moram da kažem da ne znam da li mi je gore da gledam od kuće i ne mogu ništa da kažem, ili da sam ovde, a niko me ne čuje. Ona sve radi sebi na štetu. Ne kažem da ga ne voli, ali radi nenormalne stvari i nejasno mi je zašto su i dan danas zajedno. Smatram da Zola kupuje mir sa njom jer je video da sa drugom devojkom ne može da bude u odnosu pored nje. Ja se plašim šta je sa njom. Od njenih rijalitija nama je došla bolest. Šaljem Miljanu - rekla je Marija.

ANA SE GUŠI U SUZAMA Ćurčićeva van sebe, uradila je nešto što nije smela!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading