OTKRIVENA SKANDALOZNA ISTINA O ANI ĆURČIĆ Sada se sve zna o njenom kockanju i nelegalnim radnjama, niko nije mogao da je zaustavi!
Foto: Printscreen

Tokom sinoćnje emisije 'Pitanja novinara', bivši ljubavni par izneo je šokantne tvrdnje iz njihovog zajedničkog života. Naime, Zvezdan Slavnić je nakon postavljenog pitanja istakao da je Ana Ćurčič sama odlazila na rulet i kockala za sitne pare, što je ona odmah demantovala, a onda je izbio haos.

Zbog svega što se desilo i afere "kocka" koja je nastala, oglasila se i Anina kuma, već dobro poznata Milena Kačavenda. Ona je demantovala Zvezdanove optužbe i istakla da Ana apsolutno nikada u životu ne bi sama otišla u kockarnicu.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Van pameti. To je teška neistina. Ona nije u tom fazonu. Ona je bila u kazinu samo kad je morala da ide sa njim, kada nije bilo opcija. Sama kao sama, ona sa kockom nema nikakve veze. Kocka je bila njihov najveći problem, gde ona nije mogla da reaguje. Kada izgubi, on krivicu svaljuje na nju. Njega nije niko mogao da zaustavi da ide u kockarnicu - istakla je Milena.

Da li je istina da je Zvezdan držao Anu na video-pozivu dok je ona kockala za njega?

- Za video-poziv znam zato što je on voleo nju da maltretira na taj način, stalno ju je kontrolisao gde ide i šta radi. Zvao ju je i tražio video, slike, gde god da je išla. Ne znam za priču da je ona bila na video-pozivu dok je kockala, ja ne znam za tu priču - govorila je Milena.

 

Printscreen

Kako je Zvezdan reagovao na njenu neposlušnost?

- Uvek je tražio povoda za batine - rekla je.

Da li je Ana tokom celog života trpela maltretiranje od strane Zvezdana?

- Stravičnu kontrolu je imala, od momenta od kad je sa njim. Kocka je bila najveći problem u njihovom ljubavnom životu - kaže Milena.

DECA ANE ĆURČIĆ ŽIVOTNO UGROŽENA Jure ih kriminalci i ubice, ne smeju iz kuće da izađu, prolaze kroz horor i pakao, neviđena drama!

Komentari (0)

Loading