"PRIČA SE DA SAM BILA SA MATORCIMA" Milica progovorila o Mensuru, a onda je ova zadrugarka raskrinkala
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miica Veselinović prisetila se veze sa bivšim zadrugarom, Mensurom Ajdarpašićem.

-Mensur je zbog tebe plakao. Da li ti je žao kakvog si momka izgubila? - pitao je Darko

-Naravno. Navikla sam da sam mažena i pažena ovde. Sad znam da cenim i poštujem- rekla je Milica.

-Šta misliš kako on gleda na ovo što radiš? - pitao je Darko

-Pa užasno, samo on i moja mama znaju kako dišem. Sama sebi se gadim, prvi put sam osetila mržnju prema sebi - rekla je Milica.

-Slađa te je nazvala ku*om. Ti si rekla da ne znaš odakle joj pravo kad ona samo o se*su sa milionerima i sultanima priča - rekao je Darko.

-Upravo tako. Ja sam pokazala da mene to ne interesuje, spremna sam da sve zajedno stvorim sa momkom. Ako je ovo moje ku*aluk ona je sponzoruša - rekla je Milica.

-Tako se zove kad devojka ide iz jednog u drugi krevet. Ja ne žalim nijednu devojku koja tako počne da radi. Svako odgovara za svoje postupke. Ivan mi je upravo rekao da sam olupina, a rekao mi je da bi ostavio Jelenu zbog mene, ali me ne interesuje jer nema Roleks. Ja nisam sponzoroša, moj Sultan je milioner i obezbedio mi je sve. On je pravi Sultan, on je moj muškarac i stranac je iz Nemačke- rekla je Slađa.

-Koje godište? - pitao je Darko

-1984. godište, a moj bivši koji je 1985. kojeg Miljan zna, a uneo je informacije da su mi momci matorci. Ljubomoran je jer sam vozila Porše i zovu me Poršelina. Bila sam sa Markom MMA koji nije u lovi. Šalim se, ne gledam to, ali svaki muškarac koji mi priđe ima - rekla je Slađa.

"TI HOĆEŠ FRKU SA MNOM" Aleksandra Nikolić i Filip Car najavili novi haos, razlog je kranje bizaran

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading