BILA SAM NAJVOLJENIJA Milica se kaje što je izgubila Mensura?
Foto: Printscreen

U emisiji "Gledanje video snimaka" prikazan je video kako Milica Veselinović plače za Filipm Carem, nakon što je bio intiman sa njom, te se vratio Aleksandri Nikolić.

Milica se odmah prisetila svoje veze sa Mensurom Ajdarpašićem prošle sezone, te otkrila da je tada bila najvoljenija, da ju je sramota šta je sebi dozvolila ove sezone:

BILA SAM NAJVOLJENIJA Milica se kaje što je izgubila Mensura?

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja nisam plakala jer sam nekoga prevarila, nego zbog sebe. To je bila kap koja je prelila čašu da shvatim da sam se pogubila i da idem sve dublje i dublje. Meni samo nedostaje da imam ono što sam imala prošle godine, ne ta osoba, nego ljubav. Fali mi da imam nekog pored sebe, kao što sam imala prošle godine - rekla je Milica.

- Sve su devojke bile na tebe ljubomorne kako je Mensur tebe hvalio i uzdizao te - rekla je Ivana.

- Ja to znam. Zato ja najviše plačem zbog sebe, stvarno nije zbog nekog momka. Problem sam ja sama sebi i ovde kažem da se gadim sama sebi. Niti sam prevarila ikog, ostavila ikog, plačem zbog sebe. Vratila sam se u prostor gde sam bila najvoljenija, gde sam imala doručak u krevet, kafu, neće da me probudi, nego me odnese u krevet - rekla je Milica.

BILA SAM NAJVOLJENIJA Milica se kaje što je izgubila Mensura?

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Kako si onda mogla da se čuješ za leto sa nekim ko mu je rival - pitala je voditeljka.

- Mi smo raskinuli ovde u maju, držali smo se do kraja. Ja sam malo pričala, a ispada sam volela više. Nisam došla na finalnu žurku jer sam znala da je istina ono što pričaju, da nije isti napolju. Mene više mogu postupci da poremete, nego vreme. Bolje da sam polomila nogu, nego da sam uradila šta sam uradila - odgovorila je Milica.

BILA SAM NAJVOLJENIJA Milica se kaje što je izgubila Mensura?

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Verujem da ona plače za sobom i za nekim stvarima što je radila ove sezone, Marković, Bilal, pa Filip. Nije joj svejedno zbog toga, svesna je da je pogrešila. Trebala je da ceni to što je imala sa Mensurom. Sad priča šta je on radio sa nekim devojkama an žurki, oni su raskinuli u maju. Da je ozvaničio vezu ili da je to potarjalo, ne bi Milica plakala i pravila onakve scene. Mislim da je Milica na žurki videla šta se dešava između mene i Filipa - rekla je Aleks.

- Da je on ustao i šta god da je rekao, isto bih se tako osećala, ali bih to u sebi - ustala je Milica.

AKO SE NE PROMENIM, REKAO JE DA ĆE DA BUDE S NJOM Anita otišla kod Cara da mu se požali na Zolu, van sebe zbog Miljane

Komentari (0)

Loading