LJUBOMORNE SCENE Matora komentarisala odnos Zole i njene bivše partnerke, od ovih reči trese se Zadruga
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Radio emisija Filipa Cara "Delegati" je u toku, a on je ugostio Jovanu Tomić Matoru, koja je progovorila o svađama sa Anitom Stanojlović i vezi sa Šarmen Sorajom Leoni Altman.

-Malo sam sinoć bila malo van vinkle, ali dobro. Zanimljivo je da čuješ različita mišljenja - rekla je Matora.

-Hteo sam da pričam sa tobom o mnogim stvarima, desilo se ono sa Zolom i Anitom, ono tvoje nepoverenje je bila opravdana sumnja - rekao je Car.

-Delili smo mišljenje, a Aleksandra je bila tu uz nju. Nisam se lomila, imala sam svoje mišljenje od početka. Znala sam da će doći taj trenutak, da li bio Bilal, Zola...Ne mislim da se leči od mene tako, mislim da je takva osoba. Nema ni srama ni blama, malo je nestabilna, to ima veze sa nekim drugim stvarima, ne bih da je nešto preterano pljujem. Nervira me kada mi neko nešto nameće, a znam da nisam. Večito teramo pravdu, svako u svojoj situaciji, ali nikada nećemo isterati. U ovoj sezoni se stvarno trudim da upalim taj razum. U ovaj odnos sa Šarmen sam ušla sa rezervom, mislim da je osećajna zbog ove situacije. Vidim da meri svaku reč, doživljava sve kao napad. Idem, pa kako bude, biće. Smatram da je devojka koja zaslužuje da uđem u vezu, ima kvalitete. Ne bih ništa da idealizujem, ali za sve imam nekako rezervu - rekla je Tomićeva.

Zvezdan Slavnić uleteo je u radio.

-Zorice, od ovog trenutka nećemo pričati, poštovaćemo se. Ne želim da četiri čoveka misle da se bore za neke moje stvari i da se osećaju tako da sam ja dupljak. Ja ne mogu to da budem u životu nikada, poštovaću te, "zdravo, zdravo", neću se sa tobom raspravljati, ali zbog njih neću da budem tako. Mića je uvek stajao za mene, Mikica mi je drug od samog početka. Ja se osećam loše, ali neću da se osećam loše. Zbog njih se osećam loše, jeste, izgovorila je ona mnogo stvari maloj Anđeli, ja znam da je rekla to za mog oca. Ima i to, a ima i to da će neko da bije moje bitke, a da budem dobar sa nekim. Moje poštovanje prema njoj je bilo od početka, sa druge strane to nije bilo baš u početku. Ne treba mi Zorica da bih ja došao do Ane. Gledao sam je, jer je slična mojoj majici, imao sam svoje da tako guram. Kada sam došao ovde nisam uključio ni tri posto pokvarenosti - rekao je Zvezdan.

Pitao bih te još mnoge stvari na ovu temu, ali nemamo više vremena - rekao je Car.

Ja to sada kažem, jer neću da se osete ljudi kao da se pop**avam na njih - dodao je Slavnić.

BOLNA IZDAJA KUME Milena Kačavenda se oglasila i otkrila nešto što će vas zaprepastiti, kako li će Ana reagovati kada ovo čuje?

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading