'JA SAM BRE IZGUBILA NEKOGA KOG NAJVIŠE VOLIM" Nakon raskida Anđela hisiteriše po imanju, Ana pokušava da je smiri
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Uplakana Anđela Đuričić sela je ispred izolacije sa Anom Spasojević, te je tom prilikom govorila o Zvezdanu Slavniću i Maji Marinković.

-Ja sam bre izgubila nekoga kog najviše volim, a ne Zvezdana Slavnića! Neću, ne dam, ne dam, prosto neću! Ja sam negde u glavi prelomila! Dokle god da volim, ne dam, kraj! Jesam naštetila sebi, usr**a se, ali neću da se**m do kraja! Šut u du*e, pa idi! Kad sam ja lagala za te stvari - plakala je i urlala Anđela.

 

Nisi, nervozan je on, nervozna si ti - rekla je Ana.

Ja nisam ništa rekla što ne mislim. Mislim da me ne poštuje, kaže mi da će razgovor od dva minuta, traje 20 minuta...Pa daj Ana, ja nisam sisala vesla. Nisam ja njemu ona sa kojom je živeo 13 godina. Ne potcenjujem je, smatram da ga je mnogo volela, više nego sebe i sve što ima u životu. Osetila sam koliko život vredi, neću da dozvolim da živim lažno u nečemu! Ja sam toliko bila fina i tiha, rekla sam mu: "Povredio si me što je taj razgovor trajao 20 minuta", on odmah pop**eo. Ja celu noć gledam raspravu sa tvojom bivšom ženom, provocvira me Maja Marinković, ajde Zorica...Bacićeš mi stvari, izvoli, baci. Ja nisam krpa za ostavljanje! Nisam jadnica koja će da pogne glavu! Čim je bilo, ja sam odmah rekla i bolje što sam odmah rekla, sada mi je drago. Ja Zvezdana poznajem. Neću da živim u laži i da mi neko kaže 10.jula da neće da bude sa mnom- govorila je Anđela.

 

Mislim da je rekao u revoltu - rekla je Ana.

 

 

Nebitno, bolje mi kaži sada. Usr**a se, usr**a se, ako može Ana da preboli, može i Anđela. Ja stvarno neću nikoga da trpim zato što sam nešto uradila. Nisam takva, neću! Ne odgovara mi nepoštovanje, jer smatram da te jako poštujem, kao što je sam rekao jutros. Ono što pružam, želim i da dobijem, kome ne odgovara neka pakuje stvari i nek se seli iz mog kreveta. Ja ne mogu da ćutim, ja sam sada pukla! Bolje da ga moje oči ne vide tri naredna dana, jer mi je sada pukao film da ne mogu da ti objasnim - urlala je Đuričićeva.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading