FILIP CAR JE SULEJMAN Milena Kačavenda oplela po Filipu i Aleks: "Ona je beskarakterna lignja"
Foto: Printscreen

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, večeras je gostovala u emisiji "Pitam za druga" kod voditeljki Ane Radulović i Anastasije Buđić.

Ona je ovom prilikom prokomentarisala pomirenje Filipa Cara i Aleks Nikolić.

- Rekla si da je Filip Car dobar frajer - rekla je Ana.

FILIP CAR JE SULEJMAN Milena Kačavenda oplela po Filipu i Aleks:

undefined

 

- Pa da, videla sam u nekom kafiću francuskog buldoga, popeo se na stolicu i šarmirao neku ženu i odmah sam rekla: "Evo ga Filip Car". Šta će ove žene?! Ovo je samit nesvrstanih. Ja bih izabrala nekoga ko nije lep, ali ima harizmu - rekla je Milena.

- Ako uđeš u Zadrugu, je l' možemo da očekujemo nešto sa Filipom Carem - pitala je voditeljka.

FILIP CAR JE SULEJMAN Milena Kačavenda oplela po Filipu i Aleks:

Printscreen

 

- Možete. Ja ću njemu prvom da se obratim i da ga pitam: "Da li ti druže stvarno misliš da si neki je**č presretač?". Ne znam kako ove devojke nije blam i kako on njih sve šalta. Ne radi se tu više o moralu, ali je l' moguće da žene nemaju pardona?! Baš sam gledala kada je on bio pijan i kada joj se obraćao, a ona je bila preponosna. Ona mi je nekako beskarakterna lignja, jedino na njoj što vredi je plava kosa. Imam utisak da se igra tu nekoliko ljudi. Meni je Filip Car Sulejman tamo - rekla je Kačavenda.

RAT MILJANE I ZOLA Čolić posle odnosa sa Anitom došao kod Kulićke da se pohvali, pa je zatekao u njegovom duksu, besan kao ris

Komentari (0)

Loading