POKAJAO SE ZBOG SUZA Car progovorio o pomirenju sa Aleks i svom emotivnom stanju, ovakvoj se budućnosti nada
Foto: Printscreen

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Naredno pitanje koje je voditelj Darko Tanasijević pročitao bilo je za Filipa Cara:

- Svaka čast dečko, sinoć si rekao sve šta osećaš - pročitao je Darko.

undefined

 

- Ostajem pri tome, da mi je danas najteže to što mi se desilo sinoć,.Ja sam kritikovao mnoge zbog toga, a ja sam uvek bio taj koji nikada nije pokazivao neke stvari, juče je to izašlo iz mene kao nikada. Mene je tako sramota. Krivo mi je što je to uzašlo iz mene na takav način, ovde gde su kamere - rekao je Car.

- Deluješ sebi kao da si manji muškarac? - upitao je Darko.

 

 

- Ne vidim sebe u toj situaciji, pogotovo da sednem i da plačem. Odrastao sam sa ljudima, nikada nisam video jednu suzu svog oca, ujaka, Bruna. Nikoga nisam video da plače, jedva sam preživeo, on je bio jak, babu sam našao mrtvu, iznosili su je iz kuće, on je tada rekao meni su dete izneli odavde, moj otac nema nogu, on stavi protezu, i ide, niko ne zna kako se oseća, e tako sam ja rastao, niko nije znao kako se osećam. Nisam ja takav, a uostalom, ko će meni da sudi, ko sam ja, sin carice Milice i cara Franja, tamo sam Srbin, ovde sam Hrvat... Ja neću da iz mene izlazi nešto, ja sam odrastao sa neobičnim ljudima, sa muškarcima vrlo čudnog temperamenta , ovde sam u situaciji koju nisam imao kod kuće, kod mene je uvek majka vikala, otac ništa - rekao je Car.

 

 

- Meni je ovo prvi put da sam videla Filipa da mu je stvarno teško i da je rekao iz srca, ja to nisam očekivala. Mi smo stajali dva sata ispred kazina, ali ja sam se skamenila kada sam videla suze. To je sve bilo iskreno i nema razloga da se stidi, za mene je on sada veći muškarac. Ja njega volim i dala sam drugu šansu, a on je bio emotivniji od mene, sada verujem da me voli iako mi nemamo perspektivu i budućnost, ali šta da se radi. Previše se ružnih stvari izdeđavalo, ja ne mogu ni sa njim ni bez njega. Sada je bitno da je nama lepo - rekla je Aleks.

- Neću ja njega da komentarišem, a meni Aleksandra ništa nije uradila, kao ni Milica, i ja joj se izvinjavam, što sam te udarila i bacila stvari. Ovde nije žena kriva, već muškarac. Ne mogu ja da popijem svu vodi koju neko prospe. Ja njega neću ni vređati niti komentarisati, a nadam se da neće ni on mene - rekao je Car.

URADILA SAM TO IZ INATA Miljana priznala zašto se poljubila sa Bilalom, ponovo van sebe, suza suzu stiže

Komentari (0)

Loading