RIJALITI DRAMA Kačavenda otkrila da je Anina majka zbog Zvezdana imala moždani udar
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Trenutno najpoznatija kuma Milena Kačavenda ne prestaje da bude učesnik javnog života Srbije, a sve u cilju kako bi raskrinkala Zvezdana Slavnića, koji je bio u vanbračnoj zajednici s njenom najboljom prijateljicom Anom Ćurčić.

Kačavenda je u razgovoru za Alo! iznela niz novih i šokantnih detalja. U njenom posedu su sva pisma koja je Zvezdan slao Ani dok je boravio u zatvoru, a onda se osvrnula i na zdravstveno stanje Anine majke koje nimalo nije dobro.

RIJALITI DRAMA Kačavenda otkrila da je Anina majka zbog Zvezdana imala moždani udar

Foto: Ataimages

 

- Anina majka je imala blaži moždani udar pre pet dana -otkrila je kuma, i dodala kako se gospođa sada oseća:

- Razgovaram s njom i malo otežano priča. Zvezdanova ćerka je u kontaktu s Aninom decom i oni su svi očajni.

Milena je pokazala i veliki štos koverata u kojima su uredno sačuvana sva pisma koja je Zvezdan slao svojoj partnerki dok je izdržavao kaznu.

- Ovo su pisma iz zatvora, to čuvam od početka. Ana je rekla da obelodanim ovu prepisku. Zvezdan je pismeniji nego što smo mislili. Svako pismo je na osam do deset stranica - rekla je Milena, i dodala šta je sve pročitala u pismima:

- Ja nisam uspela sve da pročitam - priznala je i izvukla pismo koje nije htela da čita naglas jer je u njemu Zvezdan svojoj ćerki čestitao 18. rođendan.

Poseban osvrt kuma Kačavenda je napravila na Slavnićeve tvrdnje da je intimno opštila sa svim partnerima svoje prijateljice Ane.

- Ja sam se spremila za seks, pošto je Zvezdan izjavio da sam ja bila sa svim Aninim bivšim momcima i muževima. Nisam samo sa Slavnićem, a ja trenutno imam partnera za koga ću se udati, ali kako sam još slobodna, možda bih mogla da probam i njega - rekla je Milena, i otkrila da li bi zaista bila intimna za Zvezdanom:

- Ne bih, pošto on ne zna da se tušira, polni organ pere maramicama, a ja sam veoma čista i pedantna žena.

RIJALITI DRAMA Kačavenda otkrila da je Anina majka zbog Zvezdana imala moždani udar

Foto: Ataimages

 

Slavica je varala Moku

Milena Kačavenda se obratila i Zvezdanovoj majci Slavici, koja ju je u svoj ispovesti nazvala lažnom kumom i alkoholičarkom, i otkrila da je pre 40 godina bila neverna Zoranu Moki Slavniću.

- Slavice, sram te bilo, džukelo jedna odvratna, sve si mogla da uradiš, ali na Anu nisi smela nikada da pljuneš. Moram da podsetim nju i gospodina „tatka bez patke“ na jednu tužnu priču njihovog života koja se dogodila pre 40 godina. Njihov kućni prijatelj je bio gospodin Tomislav Ivković, čuveni golman Dinama sa kojim je Slavica varala Moku i kada je pukla bruka po celom Beogradu, prekinulo se prijateljstvo, a Slavica je završila na ulici - rekla je Kačavenda na samom kraju emisije „Amidži“ šou u kojoj je gostovala.

PONOVO IMALA OPERACIJU? Draga Mitar sva u podlivima, želi da izgleda kao Maja Marinković?

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading