MILENA KAČAVENDA SE DIREKTNO OBRATILA ZVEZDANOVOJ MAJCI Raskrinkala njen odnos sa Mokom Slavnićem, a onda obelodanila šokantan dokaz pred svima!
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Gošća emisije "Amidži šou" na TV Pink bila je, između ostalih, i kuma aktuelne učesnice "Zadruge 6", Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, koja se za sam kraj svog gostovanja obratila majci Zvezdana Slavnića, Slavici, sa kojom danima unazad vodi medijski rat.

MILENA KAČAVENDA SE DIREKTNO OBRATILA ZVEZDANOVOJ MAJCI Raskrinkala njen odnos sa Mokom Slavnićem, a onda obelodanila šokantan dokaz pred svima!
Printscreen

- Ovo mi je žena gospodina glav**ća kupila za rođendan, jedan prsten i narukvica, s obzirom da me ne poznaje. Očigledno je dobila amneziju u domu. Slavice, sram te bilo, džukelo jedna odvratna, sve si mogla da uradiš, ali na Anu nisi smela da pljuneš nikada. Moram da ih podsetim nju i gospodina "tatka bez patke" na jednu tužnu priču njihovog života, od pre 40 godina, a to je da su njihovi kućni prijatelji bili gospodin Tomislav Ivković, čuveni golman Dinama, sa kojim je Slavica varala Zorana Moku Slavnića i kada je pukla bruka po celom Beogradu da je ona u vezi sa Tomislavom Ivkovićem, tako se prekinulo prijateljstvo i tako je Slavnica završila na ulici. Ovo je samo početak onoga na šta ću ih podsetiti, jer su već rešili da iznose prljav veš vezano za Anu, što je neistina, odavde kreće - rekla je Milena.

HITNO SAOPŠTENJE ZA FILIPA CARA U VEZI NARKOTIKA Stigao tekst, produkcija donela šokantnu odluku, kraj je!

Komentari (1)

Loading