TAKI SE HITNO OGLASIO Marinković brutalno odgovorio bivšem zadrugaru nakon što je objavio Majin sknadalozan snimak, leteće perje (VIDEO 18+)
Foto: Pink

Taki Marinković, otac Maje Marinković, rešio je da žestoko odgovori Banetu Đokiću, koji je sporni snimak na kom ona navodno svog oca vređa plasirao na TikTok.

Taki je izjavio da se na spornom snimku Maja uopšte ne svađa s njim, već sa taksistom.

- To ju je dečko iz Batajnice snimio, to je bilo na moru. Nije uopšte gola, već ima kupaći sa providnim bratelama. Snimak je iz Budve, nije se svađala sa mnom nego sa taksistom, koji nije hteo prtljag u kola da joj ubaci. To mogu i Anja i Cvele da vam potvrde - priča Taki, koji se potom osvrnuo na "lik i delo" Baneta Đokića.

- Ja ću ga tužiti za ovo, moj advokat će spremiti tužbu, mene boli d*pe. Klošar, hoće da uđe u rijaliti. Ocu bruka etno selo, odaje tajne ko šta radi tamo, tamo više niko neće da mu ide! Diskrecija je zagarantovana šta jedeš, piješ, koga dovodiš u hotel, a on odaje. Tamo više niko ne treba da uđe! A ovaj se kači da bi ušao u "Zadruzi", indijanac jedan. Ne znam ni koji je, baš se proslavio u rijalitiju kad ga se ja iz "Zadruge" ne sećam. Eto, koliko je bitan - rekao je Taki.

NE ODVAJAJU SE JEDNO OD DRUGOG Zola celo veće ne može da skine pogled sa Anite, nedostaju mu njene tikvice

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading