ZANEMEĆETE KADA ČUJETE KOLIKI JE ZVEZDANU HONORAR Anđela mu se smejala u lice, on izgubio kontrolu i pobesneo!
Foto: Printscreen

Voditeljka Ivana Šopić saopštila je zadrugarima da su gledaoci "Zadruge" glasali ko je prema njihovom mišljenju najveći folirant u Beloj kući, a ova nimalo laskava titula pripala je jednoj osobi. 

Šopićeva je na početku upitala Anu Ćurčić za njeno mišljenje o ovoj temi: 

- Jao Ivana ovo je mač sa dve oštrice. Pošto si mene podigla verovatno da su izglasani ili Zvezdan ili Anđela... - prokomentarisala je Ana. 

- Pa dobro, ko je za tebe veći folirant od njih dvoje? - upitala je voditeljka. 

- Pa ipak Zvezdan, za nijansu - rekla je ona. 

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Nakon što se izređalo nekoliko zadrugara koji su dali svoj sud o ovoj temi, oglasili su se i Zvezdan i Anđela, koji su od cele priče napravili šalu. 

- Ivana, pomozi im kaži da nisam ja, vidiš da im je teško - govorio je Zvezdan sa osmehom. 

- Ja mislim da sam ja! - vikala je Anđela takođe smejući se, kao da iščekuje neku zaista laskavu titulu. 

- Ja dajem nedeljni honorar da nisam ja - dodao je Zvezdan.

- S obzirom na to da sam ja bila na drugom mestu kada je bilo glasanje za najiskreniju osobu u kući, nije mi logično da sam ja. Ali su možda u nekim drugim odnosima to prepoznali... - pričala je Anđela, a Zvezdan ju je onda prekinuo pričom o svom honoraru. 

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Stavljam svoj nedeljni, eto svih 350 evra dajem da nisam ja - govorio je on, a ovom izjavom je izazvao dosta pažnje budući da je otkrivanje honorara zabranjeno. 

Ova Zvezdanova rečenica je podelila publiku. Dok jedni misle da se samo šalio i da zapravo na nedeljnom nivou zarađuje znatno više od 350 evra, drugi smatraju da mu je "i to mnogo". 

"Zveknuti nije zaslužio ni 3 dinara, a ne 350 evra nedeljno", "Kakav jadnik, busa se mesecima da je neka muškarčina sa velikim honorarom, a on uzima samo 350 evra", "Ma ljudi nema šanse, veći mu je honorar, vidite da se i Ivana Šopić nasmejala", samo su neki od komentara. 

- Anđela je najveći folirant - rekla je Ivana Šopić.

PETRUĆI POKUŠAO SAMOUBISTVO U ZADRUZI? Jezive scene, razbio flašu pa krenuo da se seče po stomaku, uznemirujuće! (VIDEO)

Komentari (0)

Loading