ZVEZDAN I ANA IMAJU DOGOVOR Ivana Šašić raskrinkala bivše ljubavnike: "Ovo je jedini način da dođu do novca"
Foto: Printscreen

Pevačica Ivana Šašić gostovala je kod voditelja Ivana Gajića u emisiji Puls Srbije gde se dotakla ljubavnog trougla Zadruge 6 odnosno Zvezdana SlavnićAne Ćurčić i Anđele Đuričić.

Naime, pevačica smatra da se dosta toga krije u odnosu Zvezdana i Ane i da oni prave neku vrstu predstave.

ZVEZDAN I ANA IMAJU DOGOVOR Ivana Šašić raskrinkala bivše ljubavnike:

 

 

- Ja ne verujem u ono što Ana i Zvezdan nama prezentuju. Sa druge strane ima toliko toga da se veruje i jednom i drugom. Odnosno da su živeli, da se znaju ceo život, da su kockali zajedno i da su svašta radili zajedno. Ja sam u startu bila na njenoj strani i podržala je do njenog ulaska. Ona je sama okrenula priču u nekom drugom smeru i mislim da bi se ona sutra pomirila sa njim. Ona njega voli smrtno jer ne bi ona sve to praštala, a i nije prva prevara u njihovim životima - rekla je Šašić i dodala:

ZVEZDAN I ANA IMAJU DOGOVOR Ivana Šašić raskrinkala bivše ljubavnike:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ono što ja zemeram, mislim da treću osobu u vezi ili braku nikada ne treba kriviti. Ne možeš se iživljavati prema trećoj osobi, a da si pritom blaga prema njemu. Anđela u njenoj kući nije bila, dok se prepričava kako je on već dovodio neku drugu u njihovu kuću gde žive. Zašto se nije obračunala sa tom nekom koja joj je bila u kući. Totalno mi je polupana priča i mislim da ovde veliku ulogu igra novac i njemu i njoj. Zato mislim da su spremni na sve - rekla je ona.

Takođe se dotakla mogućnosti da između Ane i Zvezdana postoji finansijski dogovor za koji tvrdi da nije isključen.

- Ako je neko od njih u nekim lošim finansijskim situacijama, svako će pomisliti da je dogovor i da je ovo jedini način da dođu do novca na pošten način - rekla je ona.

OGLASILA SE TRANSICA SA KOJOM JE ZVEZDAN BIO Otkrila je kakve perverzije Slavnić voli, da ga se plaši, ali i da su Milena i Ana znale za nju, što je Kačavenda potvrdila

Komentari (0)

Loading