ORI SE BELA KUĆA Zadrugari urnisali Milicu jer svoje laži pere preko Mensura, Matora progovorila o njenim akcijama sa Bilalom
Foto: Printscreen

U toku je emisija "Gledanje snimaka" zadrugari su imali priliku da čuju kako Maja Marinković i Milica Veselinović pričaju o polnom organu Bilala Brajlovića.

- Neverovatno lepa tema za priču u pišionici. Nema šta mene da vređa. Kad je sa Filipom zna da bude nerealna u dosta stvari, ima pravo da priča šta hoće - rekao je Bilal.

undefined

 

- Milica je započela temu. Nije se videlo kako kvarno radi neke stvari i navodi Maju da ponizi Bilala - rekao je Car.

- Ja mogu da kažem nešto novo, ali se ne osećam poniženo. Ja nju nisam ponizio, ona(Milica) se sama ponizila, da sam hteo ušao bih sa njom u vezu - dodao je Brajlović.

- Milice, ti si rekla za svog bivšeg dečka da je bio za sve u pravu, a sad k*nja nama. Njoj nije žao, opet bi ti p*pušila k*rac jer je takva i to voli da radi. Tražiš sažanjenje za p*šenje k*rca, a p*čka ti traži opet. Ako ti se j*be j*bi se. Ja sam rekla: "Žali Bože para koji je dečko izgubio i posvađao se sa Karićem". Svi smo rekli prošle godine da ona mulja i laže, a Mensur se sa svima pokačio. Rekla mi je da se trljala sa Bilalom preko gaćica, Mica ubica k*rca - govoria je Matora

 

 

- Meni se zamera što sam se čula sa Filipom koji je Mensurov najveći neprijatelj, ja nisam bila sa njim i ne zanima me, ali dok sam bila u vezi okej da mi se zamera - pričala je Milica.

- Gde ćeš većeg neprijatelja nego devojka koju si voleo i koja je te je volela kaže da je s*ksualni odnos bio loš? - dodao je Car.

NE MOŽE DA JOJ OPROSTI Miljana ogorčena na Maju, smeta joj njeno flertovanje sa Zvezdanom, pa joj očitala lekciju

Komentari (0)

Loading