PRLJAVA PROŠLOST OPASNOG MOMKA Zvezdan Slavnić je hapšen više puta, a o jednoj pljački je brujao ceo svet!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sin proslavljenog srpskog košarkaša Zorana Moke Slavnića, Zvezdan Slavnić, uhapšen je 2017. godine i to zbog učešća u pljački sa ozloglašenom bandom "Pink panter" o čemu je brujao ceo svet.

On i još trojica muškaraca iz Srbije, "pali" su u Nemačkoj, a posle pljačke juvelirnice u Austriji iz koje su odneli nakit i satove vredne više od 1,3 miliona evra.

– Njihovo praćenje i lociranje trajalo je nekoliko dana. Pomagali su ljudi iz Europola i Interpola. Rasvetlili smo svako njihovo kretanje, od pljačke juvelirnice, do štekova u Nemačkoj, gde su i uhapšeni – rekao je tada  izvor upoznat sa akcijom tri policije.

Slavnić je samo četiri godine pre ove pljačke izašao iz KPZ Sremska Mitrovica posle tri godine robije koju je služio zbog nelegalne trgovine narkoticima, kada je uhvaćen da prodaje više od 150 grama heroina.

Međutim, ovo nije njegov jedini greh. U martu 1998. godine je u svojim dvadesetim godinama u kafiću "Četiri sobe" na Dorćolu, pucao u Olivera Jovanovića, a povod svađe je Slavnićeva tadašnja devojka, pevačica Ksenija Pajčin.

Uhapšen je i 2000. godine, kada je na zatvorskom vikend otpustu udario vlasnika beogradskog restorana  jer mu nije ostavio slobodan sto.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading