GLEDAM IH KAO KIJU I SLOBU Mića izgoreo od besa zbog Miljanine podele budžeta Zvezdana i Anđeli
Foto: Printscreen

U večerašnjoj emisiji "Pretres nedelje i izbor potrčka" voditeljka Ivana Šopić je dala zadrugarima slobodu da komentarišu podelu budžeta Miljane KulićLepi Mića je zamerio Miljani kako je podelila budžet Anđeli Đuričić i Zvezdanu Slavniću.

- Miljana je bila iskrena do bola, široka u svemu, iskrena, ja to poštujem. Janjuš i Ivan su kazali da joj opraštaju na sve što je govorila, te su pokazali neku dozu empatije. Mislim da nije bila iskrena prema Zvezdanu i Ani. Miljana opet nema svoj stav kada su neki ljudi u pitanju. Ona mora da komentariše na osnovu ovoga ovde a ne na osnovu spolja, jer ona njih ne poznaje. Čas govbori sve najlošije pa sve najbolje. Ova nije ista Miljana kao pre 40 dana. Da li zato što tu nije Marija, ja ne znam - rekao je Lepi Mića

GLEDAM IH KAO KIJU I SLOBU Mića izgoreo od besa zbog Miljanine podele budžeta Zvezdana i Anđeli

undefined

 

- Stav je isti prema njima kao prema Kiji i Slobi. Ja sam danas rekla da još uvek ne znam kakav je ko čovek na osnovu postupaka.Tebi je krivo što sam ja promenila mišljenje o Ani. Mislila sam da je folirant, sad ne mislim - rekla je Miljana.

- Pohvalio sam za Ivana i Janjuša, i to sve što je rekla Janjušu. Neću više nikad ništa da komentarišem , šta god čovek kaže ne valja. Miljana ovde ti niko nije prijatelj ko ti govori tako neke - dodao je Mića.

GLEDAM IH KAO KIJU I SLOBU Mića izgoreo od besa zbog Miljanine podele budžeta Zvezdana i Anđeli

 

 

- Ti stalno skačeš kad sam ja u pitanju? Izdrao si se sa na ženu sad bez razloga. neću da ustajem Ivana jer ovo nema veze sa životom - dobacila je Ana.

- Meni se dopala Miljanina podela budžeta i ona odlično zna kome šta daje. Treba da ostaneš baš takva kakva jesi, umeš da proceniš šta treba kada da kažeš. Ona uvek ima sve u rezervi. Uvek je ista Mićo. Razumem da Miljana voli dva čoveka. Ona je previše emotivna i zato tako priča - rekla je Žana.

SVI SU PROTIV NJE Zola upalio zadrugare da udare na Miljanu, Marinković stao na njenu stranu, pa raskrinkao Ćoliča

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading