"ANĐELA JE NJIHOVA ŽRTVA" Maja Nikolić je iznela svoje mišljenje kada se radi o Ani i Zvezdanu: "Oni će se sigurno pomiriti"
Foto: Printscreen

Tokom ranih jutarnjič časova, Maja Marinković i Zvezdan Slavnić boravili su na krevetu Miljana Vračevića, te je Slavnić iskoristio trenutak da poljubi Maju, ali ona nije želela da preduzme naredni korak, te se izmakla.

Nekoliko trenutaka kasnije, on se vratio u krevet svoje devojke Anđele, ali je ona jasno poručila da je stavila tačku na njihovu emotivnu vezu. 

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica Maja Nikolić koja je u prethodnim ali i u ovoj sezoni podržavala Marinkovićevu, prokomentarisala je ovaj trio i dala svoju prognozu:

Zvezdan je samo iskoristio Anđelu, jer sam odavno rekla da je ona njegova i Anina žrtva. Zvezdan se razuzdao u rijalitiju i sigurno će se pomiriti sa Anom kada izađe, jer sve je ovo deo njihovog plana. A možda se pomire i u rijalitiju. Svi vidimo koliko je Ana i dalje zaljubljenja u njega. Sve gadosti koje je ispricala da joj je radio, verujem da je tako, ali koja žena bi trpela godinama takve stvari. Kakva je to majka koja decu izlaže nasilju i neprestanom gledanju nasilja? O Ani nemam lepo mišljenje, jer je iz ovako bolesne veze mogla odavno da izađe. To što je sve trpela i ponovo mu se vraćala, govori o tome da joj je potrebna stručna pomoć - kazala je Maja.

CAR RASKINUO SA ALEKSANDROM! "Uništio si mi život, zbog tebe pijem lekove za smirenje"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading