BESRAMNO PONAŠANJE Petrući se javno obratio produkciji: "Baciću im bombu, saznaću gde žive" (VIDEO)
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Anastasija Stanojević Palčica i Marko Petrušević Petrući rešili su da raskinu. Nakon što su doneli odluku da stave tačku na njihovu ljubav, Petrući je zahtevao od članova produkcije da mu otvore kapiju kako bi napustio "Zadrugu".

Međutim, kako nije bilo odgovora od članova produkcije, zadrugar je rešio da im zapreti. Javno im je uputio niz uvreda i zapretio da će ih naći nakon rijalitija u spoljnom svetu. Poznato je da je zadrugarima ovo strogo zabranjeno, te ostaje da vidimo da li Veliki šef kazniti Petrućija zbog izrečenih pretnji i uvreda.

 

- Ako mi ne otvore vrata da izađem, ići ću im svima na vrata. Javno im pretim, j*baću im mamu svima koji su me poslali ovde. Zna se kome pretim. Ako mi ne otvore vrata, j*baću im mater, ići ću im na vrata ponaosob, us*ravaću im se u život. Javno im pretim, neka mi otvore vrata. Neću da trpim ovo malo g*vno. Vrata i napolje. Ako me ne puste, ovo će se završiti... Saznaću gde žive, već znam za pola ljudi gde žive. Svakom ponaosob, j*baću im mater. Javno im pretim. Neka me strpaju u zatvor. Lakše ću izdržati nego sa ovim malim g*vnetom još četiri meseca. Neka mi odmah otvore vrata - rekao je Petrući, a zatim dodao:

 

- Javno pretim ovim smradovima. Neka mi otvore vrata da im ne bih bacio bombu. Nisam ja Filip Car, nisam Miljana Kulić. Ja sam običan čovek, ali j*baću im mater - rekao je Marko.

OVO NIKO NIJE ZNAO Kačavenda progovorila o detaljima poznanstva Aleks i Zvezdana pre rijalitija: "Ona ga se plaši"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading