MOKA SLAVNIĆ SE GUŠIO U SUZAMA ZBOG ZVEDANA S knedlom u grlu izneo šok detalje o njegovom ubistvu, a onda iznenadio stavom o Anđeli!
Foto: Printscreen/Scenario/Prinscreen

Glavna tema medija u poslednje vreme jeste Zvezdan Slavnić koji je javno prevario svoju nevenčanu suprugu Anu Ćurčić, sa Anđelom Đuričić.

Kako dani odmiču, tako na površinu izlaze sva dešavanja iz dugogodišnjeg odnosa Zvezdana i Ane, a tim povodom se oglasio i Moka Slavnić koji je stavio tačku na sve osude na račun svog sina, a tom prilikom se i rasplakao. 

MOKA SLAVNIĆ SE GUŠIO U SUZAMA ZBOG ZVEDANA S knedlom u grlu izneo šok detalje o njegovom ubistvu, a onda iznenadio stavom o Anđeli!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Zvezdan Slavnić nije loš, emotivan je. On je takav. Razlika je između njega i Slobe ta što je Radanović bio oženjen u "Zadruzi", a Zvezdan ne. Da ga vidim ne bih pričao sa njim, plakao bih sa njim - rekao nam je Moka Slavnić.

- Da uđem u "Zadrugu" rekao bih Anđeli: "Bravo, lavice, tako se bori za ljubav!". Nisam istraživao njenu prošlost, koga briga, nije ona pričala da je nevina, pa da se ispostavilo da nije - dodao je Moka, pa se osvrnuo na Anđeline roditelje, ali i Kristijana Golubovića.

- Njeni roditelji ne prodaju kuću zbog dešavanja u "Zadruzi", uopšte ne šetaju pognute glave, to nije istina! Kristijan me jako poštuje, ali ne razumem šta mu znači da kaže da sam okrenuo 2-3 broja da Zvezdan dobije nekoliko godina zatvora, nikada to nisam uradio - istakao je Slavnić.

MILICA NA SVE NAČINE POKUŠAVA DA OGADI MAJU KOD BILALA Obrušila se na nju i iznela niz uvreda!

Komentari (0)

Loading