Ana smatra da je Zvezdan trebalo da zauzme STAV i istera Anđelu "POKAZALA JE DA NEMA SRAMA I OBRAZA ZA MENE" (VIDEO)
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Ivana Šopić pokrenula je novu temu za crnim stolom, a to je da su ljubavnica, Anđela Đuričić i prevarena Ana Ćurčić zajedno brinule o Zvezdanu Slavniću.

Ana smatra da je Zvezdan trebalo da zauzme STAV i istera Anđelu

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Kada se Zvezdan nije osećao dobro i legao, ti si brinula o njemu, a Anđela kada je prišla, ti si siknula na nju. Kasnije si stavila do znanja da te mnogo nervira to što ona pokušava da bude tu dok mu ti pomažeš - rekla je Ivana.

-Nisam rekla da me remeti što je ona tu, ja sam bila pozvana da Zvezdanu pomognem s njegove strane. Bilo mi je ponižavajuće i neprirodno da mu skidam temperaturu, a da je ona tu. Rekla sam joj da izađe na pet minuta, ona se vratila za tačno pet minuta od tada. Posle toga, mislim da sam još jednom došla, a onda je nastupila scena sa supicom. Ona je ušla razdragana sa supicom, ja sam se uplašila za Zvezdana, sa svojom prijateljicom Anom, jako je bitno da mu ona daje supicu. Po meni je trebao Zvezdan da zauzme stav i da joj kaže da pusti da mu pomognem, a meni je tu pokazatelj da ona nema srama i obraza za mene. Ne znam kako ja to da prepričam. Ljudski sam otišla i ne kajem se. Imam čak i komentar da je rekla: "Zovi Anu, ne Spasojević, nego onu". Što se nje tiče, ja ne pokazujem ništa. Ja sam od srca pomogla, a ne da mi je to zasmetalo, nego gde je stid, neki momenat da se zapitaš da se skloniš? Ne zbog mene, nego zbog njega - rekla je Ana.

-Postavlja se pitanje, kome tu nije mesto - pitala je Ivana.

-Po svemu sudeći meni, jer je on prodao sve naše godine zbog ove devojke. Ja bi trebala da kažem: "Druže, doviđenja, prijatno", ali ja nisam takva. Pitanje je da li bi otišla opet, imaš svoju devojku, pa nek ti ona pomaže. To je bio moj instikt, ja sam ga i sada pitala kako je. Tako da, to je moje mišljenje - rekla je Ana.

-Anđela, da li je tebi bilo mesto pored Zvezdana i Ani - pitala je voditeljka.

Ana smatra da je Zvezdan trebalo da zauzme STAV i istera Anđelu

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Ja stvarno ne mogu da pričam, ne mogu uopšte da komentarišem ovo - rekla je Anđela.

-Zvezdane, ajde tebe da čujemo. Malo je teško pitanje za postaviti ga tebi, ti si pozvao Anu da bude tu - rekla je Ivana.

-Groznica me je uhvatila, ona je bila tu i pomogla mi je, što jako cenim i pokazala je kakav je čovek. Kada je odlazila, rekla je da je zovemo ako nešto treba. Mogla je da kaže "ne", kao što je sada rekla da imam ko da me čuva, ne bih ni zamerio, ima na to pravo. Ja kada sam ušao, Adam je valjda bio, ona je ušla, bila je tu. I da je bila u kući, mislim da je ona došla. Posle sam je zvao da je pitam. Naravno da mi je drago, pokazala je još jednom da je veliki čovek i nema šta tu...Kada bih okrenuo situaciju, verovatno bi i mene iznerviralo. Ne mogu da kažem da ne ulazim u to, ali mogu da razumem i jednu, a i drugu - rekao je Zvezdan.

Ana smatra da je Zvezdan trebalo da zauzme STAV i istera Anđelu

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Nekako, čudna je situacija, mesto je čudno - rekla je Ivana.

-Meni se to ne dešava, ali kad mi se desi, raspadam se tri dana. Svakako sam ja rekao da ne mora da ode, ona je rekla da želi jer sam ja u pitanju - rekao je Slavnić.

 

 

HAOS ZA CRNIM STOLOM Miljana i dalje KIPTI OD BESA zbog Bebičinih hvalospeva o Maji, Marija ODMAH SKOČILA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
jasna

21.02.2023 09:07

ova babetina je uyasno naporna andjela odjebi te budale i guraj sama moyes ti to ova psiho ti neda da mu opridjes

Gogi

21.02.2023 18:01

Ana je bolesnica neka ostavi coveka da uziva sa Andjelom. Nju vise ne voli valjda joj je jasno i ocigledno

Jaa

21.02.2023 19:42

Što više gledam ovu Anu....sve mi se više sviđa Zvezdan. Da nije jadno i tužno bilo bi smešno.

Bucka

21.02.2023 23:20

Daj bre vise,dosla je ko kraljica,sad je dosadno gledati kako iz dana u dan oplakuje sebe .Nula bodova,totalno razocarenje ta Ana