Anđelini roditelji prodaju rodnu kuću za 390.000 evra "SRAMOTA IH JE KAKO SE NJIHOVA ĆERKA PONAŠA"
Foto: Alo/Printscreen

Anđela Đuričić u centru je skandala otkako je uplovila u vezu sa Zvezdanom Slavnićem koji je 22 godine stariji od nje.

Njeno ponašanje iznenadilo je mnoge, a najviše njene roditelje, koji navodno od sramote ne izlaze na ulicu i navodno se zbog sramote sele iz Herceg Novog! Oni su rešili da prodaju porodičnu kuću u naselju Đenovići, i to za 390.000 evra.

Anđelini roditelji prodaju rodnu kuću za 390.000 evra

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ni u najluđim snovima nismo mogli da poverujemo da će Anđela postati ljubavnica Zvezdana Slavnića. Očigledno je to zaprepastilo i njene roditelje, koji više ne izlaze iz kuće, viđamo ih samo kad izađu na terasu! Sramota ih je kako se njihova ćerka ponaša u "Zadruzi", nikoga ne puštaju u kuću, ma ni sa kim se ne druže! - priča komšija koji je insistirao na anonimnosti i objašnjava šta meštani Đenovića misle o celoj situaciji:

- Anđela je baš obrukala svoju porodicu! To nije samo moje mišljenje već svih nas. Džaba im pare, obraz im više nije čist. Oni generalno dobro žive, iznajmljuju nekoliko poslovnih prostora, imaju još dva stana, u Herceg Novom i Beogradu. Gde će otići kada prodaju kuću, stvarno ne znam!

Anđelini roditelji prodaju rodnu kuću za 390.000 evra

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Iako svi bruje da su se Anđele odrekli njeni roditelji, njen komšija kaže da to nije tačno.

- Oni to nikada ne bi uradili! To su mi potvrdili i neki naši zajednički prijatelji. Videćemo šta će se desiti kada izađe iz rijalitija... - priča komšija i otkriva da se Anđela prilično promenila otkad je izašla iz "Zadruge 5":

- Video sam je nekoliko puta prošlog leta, nije više to ona naša Anđela... Dobila je krila, popularnost joj je udarila u glavu. Zbog cele ove situacije mislim da se više neće vraćati u Crnu Goru, nastaviće život u Beogradu. Ovo je malo mesto i specifična sredina, svesna je da bi je ljudi osuđivali i mislim da to ne bi mogla da podnese.

HAOS NE PRESTAJE Ana dovela Zvezdana do PUCANJA, ĆURČIĆEVA GREBE NA VRATA BELE KUĆE, ŽELI DA IZAĐE

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading