BIVŠA ZADRUGARKA OPLELA PO ANITI "Uhodila mi je dečka i prijatelje po društvenim mrežama"
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Martina Petrović u emisiji "Pitam za druga" koja se emituje na RED televiziji otkrila je voditeljima Sanji Stanković i Stefanu Kandiću Kendiju šokantne detalje poznstva sa Anitom Stanojlović, pošto su njih dve sugrađanke.

-Dok su bili pregledi dana razmišljala sam da li da kažem bilo šta. Devojku nisam znala dok nisma primetila da mi svaki TikTok komentariše negativno. Javio mi se drug iz Nemačke i pitao ko je ona, ja nisam znala devojku. Prošao je dan javio mi se i drugi. Ona je ušla u moje pratioce i pratila momke koje ja pratim. Javio mi se lik iz Beograda, pitali ko je ona jer su je zapratili. Došli smo do toga da se javila mom dečku, zapratila ga je - govorila je Martina, pa nastavila:

BIVŠA ZADRUGARKA OPLELA PO ANITI

Foto: Youtube/Printscreen

 

-To nije sadašnji dečko, samo da kažem. Ona je njega zapratila i on je retard koji se sa svima zapraćuje, ali nebitan je on i ta veza. Mi smo tad bili na pauzi, za to nisam znala jer smo bili u prekidu 20 dana. Na kraju mi se čujemo i on kaže: "Čuo sam se sa Anitom Stanjlović". Ja znam da je ona meni komentarisala klipove, ali je posle obrisala, verovatno da to on ne vidi. Rekla mu je da me zna sa TikToka da sam iritantna. Kratko smo pričali o meni, prestajao je da se javlja. Nisu se videli, ona je potencirala. Ja sam se tad posvađala sa njim, poludela sam, da dolaze seljanke da se diču što su se čule sa njim, a ona fan koji komentariše. Moja sestra je izašla u klub u Kruševcu, Anita je bila u istom društvu i rekla: "Tvoja sestra je Martina, bila je sa tim dečkom, dopisivala sam se sa njim, ali sam ga odj*bala". Htela je da se pohvali kod moje sestre. Sestra mi je prenela, rekla sam dečku, a on joj je poslao referat i nap*šavao je,. Nakon toga nisam imala kontakt sa njom. Došli smo do trenutka da mi se javila pred ulazak sa porukom da li ulazim u "Zadrugu 6". Ja sam poslala to drugarici i sestri, verovatno je htela da me kupi da ne pričam te stvari i da je htela da izgladimo odnose jer to što imam da kažem nije baš... Reći ću samo da nije na mene da pričam te stvari, ona ima roditelje, babu i dedu.

-Je l' njeno ponašanje gore nego u "Zadruzi"? - pitao je Kendi.

-Da. Ja ću da kažem diskrentno da je sumnjivog morala i da je laka devojka. Nije devojka koja ima dostojanstvo i čula sam da voli više muškaraca - govorila je Martina.

-Zasigurne trojke? - upitala je Sanja.

-Da- jasna je Martina

-Svako ima svoju cenu? - pitao je Kendi.

-Voli ona tako javno, neki wc i to je to što imam da kažem, neka žurkica. Nije lepo da neću da pričam, rekla sam sa zadrškom. Znam dosta stvari, ali nije na meni da iznosim. Pokušala je da se poredi sa mnom, da kažemo da sam joj bila neki idol. Nemam neko mišljenje o njoj, osim ono što sam čula - poručila je Martina.

ULILA MU STRAH U KOSTI Janjuš se našalio sa Filipom i izazvao burnu reakciju

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading