RATUJU ŽENE MARINKOVIĆA I VRAČEVIĆA Miljanova supruga brutalno uzvratila Ivanovoj Jeleni prozivke "KASAPILA SI GA MAKAZAKAM, A ON JE DONOR"
Foto: Alo/Printscreen

Andrea Vračević, supruga učesnika "Zadruge" Miljana Vračevića, u razgovoru za naš portal žestoko je uzvratila na prozivke Jeleni Ilić, partnerki Ivana Marinkovića, nakon što joj je pomenula decu.

Jelena je, naime, već neko vreme kivna na Ivana Marinkovića koji se lečio od alkoholizma zato što je u "Zadruzi" ponovo počeo da pije. Za to je, osim njega samog, okrivila nekolicinu zadrugara, a u pismu koje mu je poslala juče, kada je proslavljao krsnu slavu, žestoko je potkačila, mnogi sumnjaju, i Miljana Vračevića. 

RATUJU ŽENE MARINKOVIĆA I VRAČEVIĆA Miljanova supruga brutalno uzvratila Ivanovoj Jeleni prozivke

Foto: Printscreen

 

- Miljan Vračević, najveće smeće u rijalitiju ikada, koji mu je sinoć pretio da će ga staviti u invalidska kolica, da će ga napolju tući preda mnom. I čovek se na kraju usudi da mu dodje na slavu. I Ivan ga prihvati. Verujte da sam šokirana. To je onaj koji se moli na doku, pa dođe i psuje pokojnike i devojkama govori da ih roditelji podvode, kritikuje roditelje, a ima nekoliko dece sa nekoliko različitih žena, a u slobodno vreme juri za starletama. Pre svega porodičan čovek - izjavila je, između ostalog, Ivanova Jelena.

RATUJU ŽENE MARINKOVIĆA I VRAČEVIĆA Miljanova supruga brutalno uzvratila Ivanovoj Jeleni prozivke

Pink printskrin

 

Na ove reči nije ostala imuna Miljanova žena Andrea, koja je bez dlake na jeziku odgovorila Jeleni Ilić.

- Da li to kaže ona žena koja je krvnički iskasapila, izbola makazama svog dečka i više puta im policija dolazila na vrata? Ta lujka, koja je neostvarena u svakom segmentu svog života, neka počisti smeće ispred svojih vrata, pa onda neka komentarise druge... Možda nekad bude i imala mogućnosti da bude treća sreća čoveku koji je dokazano sposoban da bude donor, ali ništa više od toga. Ali ja joj od srca želim da se ostvari u toj ulozi i bude mu treća žena, sa trećim detetom iz tri različite veze... Možda da se tada konačno dozove pameti i prestane da konzumira alkohol... Do tada, stvarno mislim da je duboko nesretan u životu zbog svega što mu se dešavalo - zaključila je u razgovoru za Pink.rs Andrea Vračević.

PROMENILA PLOČU Marija Kulić konačno podržala Miljanu i Zolu, pa OVIM zapretila Bebici

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading