"ZA ŽELJKA JE IVAN 'ČIKA', A NE TATA!" Brutalno SROZAVANJE Ivana Marinkovića, Jelena ga žestoko UKOPALA!
Printscreen Zadruga

Jelena Golubović je dobila reč kako bi iznela ko u "Zadruzi" ima petlju da sam reši svoje probleme, a ko ne.

- Kada iz nekog odnosa nastane jedno prelepo biće, treba da ustaneš i kažeš da si bio sa tom ženom, a ne da se pravdaš da si bio pijan - dobacivala je Aleks.

- Tema je vrlo kompleksna i uopšte mi nije svejedno da govorim na ovu temu. Vidim da se u startu ne slažem sa većinom. U pismu piše "ko može da reši probleme", a ne ko može da opsuje i polije. Pretpostavljam da se misli da onog momenta kada konflikt nastane, da se reši. Aleks, mnogi su naveli da imaš petlju. Okej, poštujem što si to rekla, ali ako si mislila da nema ništa i nisu ti stigli pokloni, trebala si odmah da raskineš. Po meni bi bila petlja da si tada rekla - rekla je Jelena.

Printscreen Zadruga

 

- Nije to što mi nije stiglo da sam zbog toga raskinula. Ja sam sebe lagala. Kada sam videla kako stoje stvari, bolje je ustati i reći. Nije dobro, nije morlano, ali sam bila iskrena - rekla je Aleks.

- Onda si lagala za prijateljstvo sa Milicom i prijateljstvo sa Miljanom. Mene je zabolelo i ono za Zoricu, jer smo dovoljno imale petlju da bi rešile probleme, jer smo mi pričale tada kada je nastajao problem. Smatram da Marija, Ivan i Bebica idu linijom manjeg otpora. Vi ste ovde došli ipak sa najtežom životnom pričom, a ti treba da se fokusiraš na svoj problem - dodala je Jelena.

- Mi smo ga rešili - rekla je Marija.

- Je l' Željko zove Ivana "tata"? Za njega je Ivan "čika", a ne tata - rekla je Jelena.

- Mi smo rešili one stvari oko sukoba, a za "tata", moraće da se desi vremenom - ubacila se Marija.

- Ti malo pre komentarišeš moj izgled...Isto tako mislim, Marija lako je komentarisati druge. Smatram i da ti ideš linijom manjeg otpora. U odnosu na Bebicu, vidiš, ali ne rešavaš. Miljanu ti iskritikuješ, ali mislim da ti treba da ona kao majka treba da iskontroliše sve - dodala je Jelena.

ISPLIVAO SNIMAK NA KOM MILJANA KRVNIČKI TUČE BEBICU: Šutnula ga u međunožje, očekuje se hitna reakcija! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading