NAKON ŠTO JE OTKRIVENO DA PRAVI HAOS U BOLNICI Otkriveni novi detalji Miljaninog ponašanja prema lekarima, a jedan je posebno na udaru
Alo! Ilustracija /J.V.

Zadrugarka Miljana Kulić ne smiruje se ni u bolnici nego i tamo navodno pravi rijaliti, pa je tako navodno zavodila doktora i izgovarala rečenice koje nisu primerene, kako bi zasmejavala ostale pacijente i pravila se da je duhovita.

Naime, kako otkriva izvor iz Kliničkog centra, nakon što se stanje Miljane Kulić stabilizovano i otkako je van životne opasnosti, ona je odmah krenula oko sebe da stvara šou da bi zabavila prvo sebe, a onda i sve oko sebe.

- Čim je došla sebi i, ono što se kaže, stala na svoje noge, Miksi je počela da pravi probleme i ponaša se onako kako se ponašala u svim mogućim rijaliti-programima u kojima je učestvovala poslednjih godina. Od majke Marije i dečka Nenada tražila je cigarete i mobilni telefon, a insistirala je i na hrani i omiljenom gaziranom piću, koje nikako ne bi smela da pije. Kada joj mama i dečko nisu tu, ona nalazi zanimaciju sa sestrama i doktorima, kojima se obraća kao da su i oni deo rijalitija - priča izvor iz bolnice, šokiran da se to stvarno dešava na tako ozbiljnom mestu, ali priznaje da je sve to i smešno:

NAKON ŠTO JE OTKRIVENO DA PRAVI HAOS U BOLNICI Otkriveni novi detalji Miljaninog ponašanja prema lekarima, a jedan je posebno na udaru

ATA Images

 

- Ona je jednom zgodnom doktoru koji je na njenom odeljenju i često je kod nje u viziti počela da se nabacuje i svima je to bilo smešno, pa i njemu. Prvo ga je ošacovala i videla da je lep i zgodan, a onda je bez pardona počela ga muva i da mu se otvoreno nabacuje. Njemu je u početku sve bilo simpatično, a onda je Miljana malo preterala - priča izvor.

Iako se sve vreme trudio da shvati njene šale, doktor je ipak na kraju ostao bez teksta.

Podsetimo, Miljanina majka Marija žalila se na medicinsko osoblje, koje je navodno u šok-sobi tražilo da s Kulićkom napravi selfi, te su ih pojedini, kako je tvrdila, šikanirali i oslovljavali sa "ove iz rijalitija", pa je morala da im naglašava da je njena ćerka pacijent, kao i svaki drugi.

NEKRETNINA U SRCU BEOGRADA Bivša zadrugarka pokazala luksuzni stan, objavila lepe vesti, ne krije sreću

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading