ISTA SCENA DRUGI PUT! Pevač Milan Petković otkriva gde je Simova otišla nakon diskvalifikacije!
Foto: Printscreen/instagram

Tara Simov, jedna od definitivno najskandaloznijih učesnica Zadruge, opet je zbog nedoličnog i nasilničkog ponašanja diskvalifikovana iz rijalitija!

Kontroverzna zadrugarka je nakon još jednog u nizu incidenata izbačena iz „bele kuće“, a produkcija rijalitija podneće tužbu protiv nje i ponovo će potraživati 50.000 evra zbog kršenja ugovora, a pored toga, svi dosadašnji zarađeni honorari biće joj oduzeti.

ISTA SCENA DRUGI PUT! Pevač Milan Petković otkriva gde je Simova otišla nakon diskvalifikacije!

Foto: Printscreen/instagram

 

I dok je Tara isključila sve telefone čiji su brojevi poznati redakciji, njen najbolji drug, pevač Milan Petković, rekao je da je neprijatno iznenađen činjenicom da je starleta ponovo diskvalifikovana iz Zadruge i ekskluzivno za Rijaliti plus otkrio gde je otišla po napuštanju „bele kuće“. 

ISTA SCENA DRUGI PUT! Pevač Milan Petković otkriva gde je Simova otišla nakon diskvalifikacije!

Foto: TV Pink/printscreen

 

- Čuo sam se sa drugaricom kod koje je Tara, rekla mi je da je dobro i da će mi se javiti kada bude mogla. Žao mi je što je opet izbačena iz rijalitija jer sam želeo da ostane što duže i zaradi novac. Planirala je kupi stan i da započne normalan život, ali očigledno nije mogla da izdrži. Pričao sam s njom pre nego što je ušla u Zadrugu 5 i rekao sam joj da se potrudi da ovog puta ne napravi sranje - rekao je Tarin najbolji drug za Rijaliti plus i pokušao da objasni zbog čega starleta često pravi incidente u rijalitiju.

ISTA SCENA DRUGI PUT! Pevač Milan Petković otkriva gde je Simova otišla nakon diskvalifikacije!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Tara ima tanke živce i očigledno je da ona ne može da podnese zatvoren prostor. Rijaliti nije za nju i zbog toga tako reaguje pod pritiskom - rekao je Petković na kraju.

Inače, noć Tarine diskvalifikacije obeležilo je njeno neuračunljivo i histerično ponašanje, izazvala je haos na imanju i sukobila se sa obezbeđenjem jer više nije mogla da istrpi pritisak u rijalitiju.

Nakon što su joj zadrugari prebacili da svojim prisnim ponašanjem sa bivšim dečkom Nenadom Aleksićem Ša njemu daje lažnu nadu, Tara je zaratila sa celom kućom, a potom je  počela da lomi po celom imanju. Obezbeđenje je neuspešno pokušavalo da je smiri, dok je Tara besno šutirala scenografiju i ponavljala da je izvedu iz imaginarijuma.

- Neću da budem ovde! Ne može niko na silu da me drži! Pustite me odavde! - urlala je ona, a potom ju je obezbeđenje izvelo napolje. Ubrzo potom, stiglo je i obaveštenje da je Tara izbačena iz rijalitija.

ISTA SCENA DRUGI PUT! Pevač Milan Petković otkriva gde je Simova otišla nakon diskvalifikacije!

Foto: Printscreen/instagram

 

Tarinoj ponovnoj diskvalifikaciji prethodile su nedelje zategnutih odnosa sa njenim bivšim partnerom Nenadom Aleksićem Ša. Uprkos njegovom konstantnom udvaranju i pokušavanju da osvoji njeno srce, starleta je uporno govorila da ga ne voli, a ceo odnos obeležile su teške rasprave i svađe. Tara Simov je u toku jednog razgovora sa Nenadom izjavila kako joj nije žao što mu je zapalila stvari, već joj je žao što ga nije ubila.

Simova je povređivala i sebe, sekla svoje telo, o čemu svedoči zavoj na njenoj ruci.

Tarine paklene godine

Dan pre diskvalifikacije Tara je sa zadrugarima u pušionici podelila detalje iz svog privatnog života i navela kada joj je bilo najgore.

- Sećam se, imala sam dva paklena perioda u životu. Pre Stefana, on me je iščupao, i posle raskida. To su moje paklene godine. Pre Stefana me je tata vodio sa njegovim prijateljima koji su vernici u manastir. Ima tamo kad se zapali sveća ispred moštiju, ako poteče to nešto, kao da ima nade - rekla je Tara pa dodala:

- Meni su čitali i to je poteklo, a rekli su mi da nije 10 godina. Važi što ima nade... Posle, kad smo Stefan i ja raskinuli, umro mi je najbolji drug, baka i deka, sve u sedam dana. Nisam znala gde bijem. Sama sam išla u crkvu. Pomogne ti, unese ti mir - ispričala je Simov.

Sekla vene u živom programu

Simova je nekoliko puta pokušala da naudi sebi u Zadruzi, a poslednji put kada je sekla vene u živom programu požalila se zadrugarima da joj je žao što nije iskrvarila.

- Žao mi je što nisam pogodila gde tačno da se isečem i da iskrvarim. Ali idući put neću omašiti - rekla je Tara.

ŠOKIRAO ODGOVOROM! Sandi stavio Gruju na vruću stolicu pa ga pitao da li se pomirio sa Mimom, a onda žestoko opleo po njoj!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading