Vuk Mob oduševio naciju rečima o naslednici, ali i konačno otkrio ko je najlošiji čovek u "Zadruzi", gledaoci ni najmanje nisu bili iznenađeni!
Printscreen Amidži šou

U novom izdanju popularne emisije "Amidži Šou" voditelj i autor Ognjen Amidžić ugostio je voditeljku Jovanu Jeremić, pevačicu Katarinu Grujić, repera Vuk Moba, mlade muzičke zvezde Sergeja Pajića i Unu Kalabar, poznatiju kao Uki Q i didžeja Matea.

Vuk Mob koji je nedavno dobio svoje prvo dete sa izabranicom Oliverom Konatar nije krio koliko mu se život promenio od kada je preslatka Teona postala deo njihovog sveta.

Vuk Mob oduševio naciju rečima o naslednici, ali i konačno otkrio ko je najlošiji čovek u

Printscreen Amidži šou

 

 

Popularni reper rekao je da se ne odvaja od mezimice, kao ni da mu ništa nije teško da uradi za nju, ali i da se u poslednje vreme baš zbog nje ima sve manje vremena za muziku. Reper je nedavno izbacio duet pesmu sa Sergejom Pajićem i njegovom devojkom Uki Q koja je za kratko vreme osvojila srca publike.

Vuk Mob oduševio naciju rečima o naslednici, ali i konačno otkrio ko je najlošiji čovek u

Printscreen Amidži šou

 

 

Vuk je otvoreno rekao šta misli i o bivšem cimeru Nenadu Aleksići i zbog čega ga smatra najlošijim stanarom Bele kuće.

- Ša, definitivno. Smeće jedno klasično. Šta da kažem za čoveka koji kad sam ušao u Zadrugu, sprdam se tamo, napravim nastup i iz zajebancije kažem Tari:"Spasi se, spasi se"... A on na to:"Zahtevam da mu se oduzme honorar zbog toga". Indijanac bre – rekao je Vuk muzičar.

Gledaoci pali u trans, Katarini Grujić uživo u emisiji sevnulo međunožje, šok fotografije pogledajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading