OTKRIVAMO! Ovo su svi detalji razvoda Nenad Aleksića Ša i njegove supruge!
Masanori Jošida

Nakon što je u rijalitiju „Zadruga“, Nenad Aleksić Ša prevario svoju suprugu Ivanu sa Tarom Simov, njih dvoje su rešili da na svoj sedmogodišnji brak stave tačku. Dugo se spekulisalo da li će i ovaj razvod biti propraćen skandalom kao što je i razlog razlaza bio, a Alo! je ekskluzivno saznao detalje njihovog dogovora. Naime, blizak prijatelj Aleksićevih, otkrio nam je da će  supružnici izbeći sud i mukotrpna ročišta te da će se sporazumno razići.

- Ivana nije tražila ništa, sem da što pre izađe iz tog braka u kojem je bila osramoćena kao žena. Budući da nisu imali dece, samo je želela da se razvedu što pre i da vrati devojačko prezime - ispričao je izvor blizak ovoj porodici za Alo!. Kako nam je rekao, Nenadova je odluka bila da sa njom podeli svu imovinu stečenu u toj zajednici.

Ivana Aleksić s neppznatim muškarcem

PrntScrn/Paparazzo lov

 

 

- Nenad je naveo da želi da sa Ivanom podeli sve ono što ima, a tu spadaju stan i dva lokala na Novom Beogradu, od čega se u jednom trenutno nalazi salon lepote koji Aleksićeva vodi. Najverovatnije će upravo njega ostaviti njoj - ispričao je dobro obavešteni izvor za Alo! i dodao:

- Oboje ih poznajem godinama, istina Ša više ne mogu da prepoznam, izgubio se u „Zadruzi“. Ipak, ova njegova odluka da sa Ikom podeli sve što ima, ljudska je i ispravna. Kad ju je već povredio i ostavio, bar da ne bude na ulici - ispričao je blizak prijatelj repera i njegove još uvek aktuelne supruge.

U toku jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Ivanom Aleksić, ali ona nije želela da govori o ovoj temi.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading