GOTOVO JE, NEMAM VIŠE ŽIVACA! Zola o haosu sa Miljanom i na koga je ljubomoran, a onda mu je Miljana prišla i uradila ovo! (VIDEO)

Ne može više da izdrži pritisak...

Miljana i Zola
Foto: Printscreen/YouTube

Ukućani Bele kuće komentarisali su raskid Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, a potom je on počeo svoje izlaganje i izneo sve šta mu smeta kod nje.

Miljana i Zola
Foto: Printscreen/Youtube

- Ništa, imali smo sinoć raspravu, i svaki put je isti razgovor između nas, da ja nju ne volim i ostalo. Meni je sinoć pukao film, nemam više živaca. Mi smo svako veče imali rasprave, pravila mi je scene sa Mišelom, i tako dalje. Sinoć sam joj rekao da radi šta hoće, i kad sam je branio, napala me da ništa ne radim. Ne mogu više da se pravdam, ne kiažem da se nećemo pomiriti, a to ako bude biće na njenu inicijativu. Što se tiče Bore, mi smo pričali o tome kako on i Milica nisu mogli da imaju se*s, ona mi je isto rekla, i potvrdila - rekao je Čolić i dodao:

- Ja mogu koliko hoćeš, kad god me probudiš, da sam na livadi, ovde onde - dodao je Zola.

Miljana i Zola
Foto: Printscreen/Youtube

- Miljana priča da se ne kupaš - ubacila se Milica Kemez.

Nakon Lazarevog izlaganja, Miljana je prišla ka njemu i javno mu se izvinila pored svim zadrugarima, a njen potez iznenadio je sve prisutne.

Podsetimo, Miljana i Zola su se ipak pomirili ali svađe se događaju svakog dana između ovog para-Ne bi začudilo gledaoce da se pomire već danas.

Povezane vesti

 • Korisnik: ja
  01/11/2020 - 08:29
  bolesnici ove treba na lecenje pod hitno
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi