Žana i Matora
Alo!
Žana i Matora

Alo!

Žana i Matora, Foto: Alo!

"Zadruga 4" počinje u nedelju. Takmičari danas ulaze u obavezni karantin pred početak rijalitija, a jedna od budućih učesnica iznenadila je mnoge zbog pratnje i promene u svom fizičkom izgledu koju je odlučila da napravi.

Žana Đorđević je pre karantin došla u pratnji supruga i ćerke. Mada su svi prvo posumnjali da je ona nova ljubav Jovane Tomić, Matora i Žana su smesta objasnile da su njih dve bliske prijateljice, i da najviše polažu na razmenu pozitivne energije i emocija.

Žana i Matora

Alo!

 Foto: Alo!

Đorđevićeva je pre nekoliko dana rekla da je bila u braku 11 godina, i da je već tri godine "papirološki razvedena", dok je danas izjavila kako je udata i da će do kraja života ostati sa svojim izabranikom, te ostaje nejasno da li su se u jednom trenutku života svađali, razvali, pa potom ponovo pomirili.

Žana ovoga puta nije došla u pratnji Jovane Tomić Matore, već su je u karantin ispratili suprug i ćerkica kojoj je teško pao rastanak njihov rastanak i koja je čak i zaplakala govoreći mami da će joj mnogo nedostajati.

Što se tiče supruga, izjavio je da njegova lepša polovina ima punu podršku i da veruje u to da će mu biti verna u rijalitiju. Žana, međutim, ovoga puta nije bila raspoložena da daje dodatne izjave za medije.

Žana i Matora

Alo!

 Foto: Alo!

Još jedna drastična promena koja je danas iznenadila sve prisutne je i to da je Žana promenila lični opis, te je iz plavuše tik pred ulazak odlučila da postane crnka. Da li zbog toga jer su je mnogi upoređivali sa Sanjom Đorđević ili je posredi nešto drugo, saznaćemo u narednom periodu.

Pročitajte još: