Miljana Mišel
YouTube/Printscreen
Miljana Mišel

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

DA LI SMATRATE DA MILJANA PRETERUJE?

 
Miljana Mišel

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Kulićka je pevača pratila u stopu ceo dan, prvo mu je razbacala stvari, zatim ispred ulaza u pab pokušala da ga skine, a tokom emisjije u kojoj novinari postavljaju zadrugarima pitanja napravila šou. Obukla je njegovu majcu i sela mu u krilo. Mišel se iznervirao, u jednom trenutku počeo da je vređa, čak su se i uneli jedno drugom u facu, a zadrugari su vrištali od smeha.

Miljana Mišel

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Njih dvoje su kasnije nastavili i da se raspravljaju u pab, gde mu se Miljana prvo izvinila, a zatim počela ponovo da ga zeza, zajahala ga i ljubila.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Ne znam

20.09.2020 15:22

Sta je smesno? Ljudi, uozbiljite se. Zena je ozbiljan bolesnik. Samo ko nije imao istu situaciju, ne zna sta je pakao. Sve sto je miljana radila ovom decku, mojoj rodjaki je radila jedna druga zena. Cak je i palila novine na kucnom pragu. Policija je odvozila do stana gde je zivela, ona se odmah vracala i radila isto. Svima koji se smeju i kojima je ovo zanimljivo, zelim im jednu miljanu u kuci ili oko kuce. Da je pcelaru ovo radila, on bi vec bio na dugogodisnjoj robiji.

Umesto

20.09.2020 15:30

Na lecenje bolesnu zenu su dovukli u rijaliti da "zabavlja" te tzv. "zadrugare i zaludjene gledaoce. Zena ima dg. opsesivno kompulsivni poremecaj. Jadna majka na cije se dete ona zakaci. Tantalove muke su nista