Maja i Čorba
Instagram/Printscreen
Maja i Čorba

Instagram/Printscreen

Maja i Čorba, Foto: Printscreen

- Ovo je samo delić svega, bez ikakvog razloga! Znaš li koliko je snimaka gde se ona kune u sve, štipa me, izazivala je najgore u meni. Ne pravdam sebe, ali sam je terao od sebe, da ne bi dolazilo do grebanja, davljenja i maltretiranja. Nema potrebe da se vraćam na ovu stvar - objašnjavao je Janjuš.

- Šta hoće sada? Čovek je rekao da ja nađem dečka, šta je problem sada? - pitala je Maja.

- Ona nije imala obzira ni da on ima ćerku, koja sve gleda. Janjuševa energija je sada mnogo bolja, druži se sa ljudima i komunicira, ne komentariše Maju uopšte. Ona bi napravila haos, kada bi on sada ušao u odnos sa nekom devojkom - rekla je Rialda.
Maja se sve vreme pravdala svom trenutnom izabraniku, Milanu Jankoviću Čorbi, kako sada ona ispada psihopata, ali da je sve to sa razlogom.

- Ona i ja nismo u vezi - rekao je kratko Čorba.

- Meni su fascinantne ove ljubavi kada prvo imaš intimne odnose, a tek onda uđu u vezu. Ona u dubini duše zna da joj nije dobro, pokazuje svoje raspoloženje na silu. A čak nije ni u vezi - rekao je Mića.
- Maja ima veštački osmeh na licu i veštački je srećna. Još uvek ona voli Janjuša, ne može tek tako da ga zaboravi, sve mu radi u inat! - potvrdila je Marija.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još:

Komentari (3)

Nada

08.01.2021 18:57

Ja koliko vidim Maja se uvlaci Corbi u krevet jer on spava u Pabu a ona i beloj kuci ! Corba je i rekao Kristijanu da on nju sigurno nece voditi sa sobom jer sta bi njegovi rekli - nebi je prihvatili - nju su vucali i razbucali mnogi ! Kratko receno Maja je ku...! kada ovo radi pred kamerama sta radi iza kamera ?

sd

08.01.2021 19:51

@Nada - A Majine oči kao na ulju! Samo prati i gleda gde su kamere! Devojku, pored svega, tresu malo žešći kompleksi, što bi se inače devojka od dvadesetak godina skroz izoperisala!

Pe

09.01.2021 18:26

Ovaj čovek budala igra isto rialiti.Kako nisi svestan da šta si od ćerke napravio.Budale seljačke!Beogradsko dete sa kaldrme ! Lepa devojka uložila u sebe !