SKANDALOZNO! Zadrugar optužen za silovanje maloletnice, otkriveno da ima zabranu ulaska u Grčku, on burno reagovao, pa žestoko zapretio! (FOTO/VIDEO)

Još drame!

alen hadrović
alen hadrović, Foto: Printscreen/Instagram

Od strane Mine Vrbaški juče je potekla priča da je Alen Hadrović zabranu dobio zbog navodnog silovanja maloletnice, što je Hadrović demantovao, ali nije hteo da otkriva pravi razlog.

U toku emisije "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević postavio je sledeće pitanje Maji Marković.

- Da li ti je Alen ispod porkivača objasnio zašto ima zabranu? Bilo bi nemostreno da uđeš u vezu sa nekim o kome idu priče da je silovatelj i nasilnik?

- Pa da, rekao mi je o čemu se radi, to nije uopšte u pitanju, to je čista glupost, ja neću reći, naravno. Ali on nije silovao devojku, on je o tome pričao juče... - komentarisala je Maja.

- Mina zna ko je to rekao i moraće da kaže ko je to rekao, od koga god da ti potekla priča, mora da je u pitanju devojka, ako uopšte postoji devojka. Ako se to desilo, ta devojka će dobiti takve tužbe, dok ne bude sve moguće sankcije dobila! - poručio je Alen.

- Znaju neki ljudi, zna Vlada, pre nego što smo se upoznali, on je znao to! Ljudi, ovo nije kleveta, ali ja se kunem, da će za ovo dobiti po leđima, a pogotovo zato što ja imam dokaz zašto imam zabranu - rekao je Hadrović.

Tokom reklama Vladimir Tomović prišao je Alenu Hadroviću kako bi ga posavetovao o njegovoj zabrani za ulazak u Grčku.

- Mislim da treba da ustaneš i kažeš da se zna da si u jednom trenutku bio sa mnogo ljudi na pogrešnom mestu, u tuči, ustvari nije bila ni tuča, grupno su vas deportovali - rekao je Tomović.

- Samo da isteram ko je ovo rekao, je*aću mu majku! - rekao je Alen.

Vladimir Tomović
Vladimir Tomović, Foto: Printscreen/Youtube

BONUS VIDEO

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi