Zadruga 4
Alo.rs
Zadruga 4

Alo.rs

Foto: Alo.rs

- Ja sam Fran, dolazim iz Zagreba, '97 sam godište. Pozvali su moju curu Paulu i dogovorili smo da zajedno uđemo, da upoznamo nove ljude, ovo nije lagano, ali eto, zajedno nam je lakše. Ja mislim da sam ja specifičan dečko, ne samo zbog tetovaža, nego i po tome što sam pozitivac. Od malih nogu mi nije štimalo i uvek sam voleo sve što mi je bilo zabranjeno. Ovakav život će sigurno doneti neke rezultate - rekao je Fran.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Fran Pujas (@nfra666) on Aug 27, 2020 at 1:19pm PDT

- Oprosti majko, imao sam period godinu i po dana života, nisam bio pravi ovisnik, ali sam voleo uzimati kokain i jedino šta mi je donelo u životu su probleme i dugove, počeo sam psihički pucati i želim mladima naglasiti da beže od toga, to je sve lepo i divno, ali taj početak brzo prođe. To je najveće zlo koje postoji - objasnio je zadrugar.

Onda je Fran odgovorio na pet pitanja iz opšte informisanosti i pokazao zavidno znanje. Potom je Fran dodao priču o svom iskustvu u zatvoru i da ga je devojka Paula čekala da izađe, kao i da mu je čuvala pse.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Fran Pujas (@nfra666) on Jul 4, 2020 at 10:44am PDT

- Bio sam dva puta u zatvoru, Paula me je primila u stan, dok sam bežao od policije i čuvala mi je pse, prava cura, slala mi je pakete, hvala joj na tome! Ona mi je pomogla i naterala me je da se maknem od uličnog života, jer mi je pokazala da vredim puno više. Moja majka je radila u policiji, a sada moja majka čuva političare. Ona nije mogla da me sačuva i pored toga čime se bavi. Kolege su je zamrzeli na poslu, ali mene moja majka voli i prava je majka. Žao mi je, ali u tom periodu života sam gledao da imam što manje kontakta sa majkom, da joj ne stvaram probleme. Sada imamo dobar odnos i sada je srećna što sam sa Paulom i vidi da hoću da se promenim i biće još bolje - rekao je Fran.

Detaljnije pogledajte u video prilogu:

Pročitajte još: