Mina Vrbaški i Mišel Gvozdenović
printscreen
Mina Vrbaški i Mišel Gvozdenović

printscreen

Mina Vrbaški i Mišel Gvozdenović, Foto: printscreen

Vladana, Mišelova drugarica iz detinjstva, kaže za Alo! da je zgrožena njegovim emotivnim izborom.

- Ja ne podržavam taj odnos i ne sviđa mi se njegov izbor! Vrbaški je samo za provod i za*ebanciju, a ne za vezu. Kakva veza, od toga nema ništa! - kategorična je Vladana. Kako kaže, Mišela poznaje od detinjstva i zna kakve devojke njega mogu da zainteresuju. Mina nije među njima.

Mišel Gvozdenović

youtubeprintscreen

Mišel Gvozdenović, Foto: youtubeprintscreen

- Ja odlično poznajem Mišela, od tog odnosa nema ništa, nema šanse da preraste u nešto ozbiljno - kaže Vladana, i dodaje:

- Mišel je uvek imao mirne i povučene devojke, kulturne i lepo vaspitane, posvećene porodici... Mina se ne uklapa u taj profil. Ona je samo za provod i verujem da mu je tamo jedino to i potrebno - naglašava Vladana.

- Znam da ne voli takav tip devojke. Uverena sam da je zatvoren prostor učinio svoje jer u normalnim okolnostima on nikada ne bi pogledao devojku poput nje. Mišel je veoma kulturan dečko, kako se i pokazao u rijalitiju, i smatram da mu ne treba da ga povezuju sa devojkom koja ima prošlost kakvu ima Mina - kaže Vladana za Alo!

Mišel Gvozdenović

PrntScrn

Mišel Gvozdenović, Foto: PrntScrn

- Oni žive totalno različitim načinom života. Dok ona ide od jednog do drugog muškarca, Mišel drži do sebe. Vaspitan je na takav način da devojka kao što je Vrbaški ne može da bude neko koga bi on doveo u kuću. Iako me je iznenadilo njegovo ponašanje, znam da ovo nije i nikada neće biti ništa ozbiljno, on se samo zeza - zaključila je Mišelova prijateljica.