vladimir tomović
Printscreen
vladimir tomović

Printscreen

Foto: Printscreen

Zadrugar se nije ustručavao prilikom pisanja, pa je Sirenu redovno pozivao na s*ks.

- Koliko želiš da ti ljubim p*čkicu i ližem stopala i g*zu?! - pitao je Vladimir i dobio iznenađujući odgovor.

- Ne tražim ti da mi ližeš stopala, a koju pozu najviše voliš, da čujem?! - napisala je Ivana.

- Ja to želim jako. Obožavam s*ks javno, park, brod, more, lift, šuma, pored puta, u WC-u diskoteke, nisi nigde slično? Zezaš me - istakao je kršni Crnogorac, a Ivana mu je uzvratila da voli klasiku, u krevetu.

Ivana Sirena

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Tomović je i dalje insistirao da pričaju prljavo i bezobrazno.

- Posle posla, maženje i poljupci, a ujutru otkidanje. Preko dana plaže, ručkovi. Vrh. Budiću te tako što ću ti lizati p*čkicu, dušo. Kad god pomislim na tebe neki impuls u gaćama proradi. Koliko želiš da te t*cam, dušo? - pitao je zadrugar, ali nije dobio željni odgovor.

- Želim prvo da me ljubiš, paziš i maziš da bi nam s*ks bio lepši. Odvikla sam se od s*ksa. Rekla sam sebi imaću s*ks sa onim ko mi se bude baš sviđao i ko me bude zaslužio - pisala je pevačica.

Ivana Sirena

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

- Pa kako da budem raširena kad ne ulazi k*rac u mene? Ili bi ti voleo da ti je devojka razj*bana? - upitala je Ivana.

- Znam da te ne j*be niko, ljubavi, ali treba da imaš dildo i da uživaš. Mnoge žene, čak i one koje imaju momke, imaju vibrator. Voleo bih da mi je devojka razj*bana, naravno. Neću sad da ti se hvalim, ali ja imam veliki i debeo k*rac i kad god nisam pažljiv, curama bude loše - hvalio se Tomović u porukama koje su svojevremeno preneli domaći mediji.

Nije poznato da li je došlo do prisnijeg kontakta između Ivane Sirene i Vladimira Tomovića.

Podsetimo, kontroverzna pevačica Ivana Sirena je pre izvesnog vremena otkrila da je u krvnom srodstvu sa našom najvećom pop zvezdom Zdravkom Čolićem.

Kao dokaz tome, ona je priložila fotografiju njenih roditelja i Čole, a nešto kasnije se videla sa Zdravkovim rođenim bratom Draganom koji je potvrdio da su oni rođaci.

PROČITAJTE JOŠ: