Tomović i Kemezova
Youtube/Printscrn
Tomović i Kemezova

Youtube/Printscrn

Tomović i Kemezova, Foto: Youtube/Printscrn

Podsetimo, zadrugari na čelu sa Stefanom Šebezom otkrili su da je Toma isto tako Milici crtao srca u kupatilu i da su vodili razgovor bez bubica oko sat vremena.

- Videli smo ko koga napada, sa 15 godina sam otišla za Novi Sad, zato što je moj otac ostao bez posla, nisam želela, morala sam! Porodila sam u petom mesecu trudnoće, napao me je, znala sam da ću izgubiti, imala sam velike bolove. U Tomu nisam zaljubljena - rekla je Dragana.

- Dragana, u ovom klipu je bitno da se prepucavate zbog Tome. Ti ako si zatekla stvari... Ma kako možeš da budeš trudna sa takvim čovekom? To što si ti glupa, to nije moj problem - odbrusila je Marija.

- Klasično prebacivanje lopte na mene - dobacila je Mitrovićka.

- Tužne priče me ne zanimaju. Ovo nije snimak za ponos, već za sramotu, ona blati devojku - odbrusio je Tomović.

- Ma ja nisam blatila devojku, nijednu ružnu reč nisam rekla - urlala je Kemezova.

- Ovaj snimak je dokazao da si ti toliko podmukla osoba da u životu neću popiti kafu sa tobom - poručio je Miki.

- Činjenica je da je Milica 100 puta više zaljubljena u Tomu i da joj ova devojka smeta. Ako ima tužnu priča, treba da priča o tome, ali i da se ponaša u skladu sa tim, a onda to ne radi! Ona je najveći fan rijalitija, najveći psihijatriski slučaj ovde, ima li neko nešto protiv? Ti si na 20 mesta napisala Instagram nalog, što ne rade ljudi koji žele da idu! - urlao je Vladimir.

- Ti si isfrustriran jer pišeš pisma i hoćeš da celu kuću okreneš protiv mene! - rekla je Milica.

- Ona ništa nije bolja, ali u ovoj priči samo ti nju ogovaraš! Stani, ne trči pred rudu - odbrusila je Sandra Rešić.

- Što se Dragane tiče, klasična je folirantkinja, ti si meni rekao da je ona mene ogovarala, ja je nisam napala, ali videla sam da je klasičan folirant. Plakala je, četiri, pet devojaka se skupilo oko nje da bi je tešili! Ključni problem je sada Toma. Dragana je izgubljen slučaj, a ne psihijatrijski - tvrdila je MIljana.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Sve burnije i burnije!

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

sd

02.10.2020 19:43

Zašto se ovaj Tomović toliko dere? Ponaša se kao neka ženturača u sve se meša, a naročito mu smeta Milica! Da je ne shvata kao konkurenciju, pošto se sve vrti oko nje! A sada mu se pridružio još jedna moralna gromada- Miki!