"TI SI MUČENICA" Tomović nije birao reči prema ovoj zadrugarki: "Majka bi mi sekirom odsekla glavu, kada bi neku odavde poveo kući" (VIDEO)

Žestoke reči upio je Vladimir Aleksandri Nikolić.

Vladimir Tomović
Vladimir Tomović , Foto: Dejan Briza/Alo!

Tokom porodičnog sastanka, Vladimir Tomović se obrušio na Aleksandru Nikolić i Nenada Lazića Necu, ističući da su oni za njega negativno iznenađenje "Zadruge 4".

- Kada sam rekao kada bih 90% devojaka poveo kući, da bi mi sekirom majka odsekla glavu, Aleksandra se pobunila. Ona je sebi dozvolila da je dečko tri puta pljune, da je naziva dr*ljom, definitivno devojka koja je dozvolila sebi da je momak naziva k*rvom, vređa joj porodicu, ne može da očekuje poštovanje od mene, osim ako ona tog muškarca ne precrta za vek vekova, ona je pokazala koliko je nemoralna žena. Ona nije za mene negativno iznenađenje, nego mučenica, a izabraću za negativno iznenađenje osobu preko puta nje, jedna spodoba, sama tvoja pojava, gospodine Nenade Neco, sama tvoja pojava je dovoljna da ti bez usiljenih stvari budeš u kadru, tako da, verovatno je sada ukapirao nešto što sam rekao, čak su i moje fore retroaktivne. Imaš duplo manje godina od mene, pogrešio si već 10 puta, nećemo se svađati, ali definitivno moraš da shvatiš gde si došao. Od tebe su napravili balon koji će pući i neće izaći ništa, prva pomisao na tebe je tresla se gora, rodio se miš - rekao je Tomović.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi