Tara Simov
Printscreen
Tara Simov

Printscreen

Tara Simov, Foto: Printscreen
 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 Pored sebe Tara sada ima novog dečka Lazara.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#taramatejalove

A post shared by •Tara&Mateja?• (@tara.matejaa_) on Apr 20, 2020 at 3:21am PDT

Naime, njih dvoje su agresivno reagovali tokom emisije, polivali se, gađali stolicama i usput sočno psovali.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

?

A post shared by Tara Simov (@tarasimov) on Aug 25, 2020 at 1:46pm PDT

- Mića i ja smo se čuli nakon toga, izvinili smo se obostrano. Vladala je velika tenzija, šest sati smo sedeli, a ja nisam bila uigrana i bio mi je veći pritisak. Opsovao me je, uvredio moju podršku, nisam znala kako da se iskontrolišem. On je uzeo flašicu vode i mislila sam da će da me polije, nakon toga uzeo je stolicu i bila sam ubeđena da će da me gađa. U tom trenutku sam uhvatila stolicu i desilo se to što se desilo. Nije došlo do tuče, nastavili smo da se polivamo vodom, ne priliči ni meni ni njemu to da radimo. Pokušavam da se sada stabilizujem i da radim na samokontroli, ništa ne može fizički da se dešava, samo verbalno. Dvadeset minuta pred kraj smo to sve uradili - izjavila je Simova.

Buduća učesnica četvrte sezone ističe da nema nameru da stupa u konflikt sa starletom Stanijom Dobrojević i da je sada između njih dve sve onako kako bi trebalo da bude.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Dress @penna_atelier ?

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic) on Jul 9, 2019 at 11:20am PDT

- Ulaze Stanija, Kristijan Golubović, Marija i Miljana Kulić. Što se tiče mene i Stanije, nemam nameru da se svađam s njom i nadam se da su emocije obostrane i da ćemo unutra biti dobre - kaže Tara, i dodaje:

- Zadruga 4 definitivno, radujem se tome. Prešla sam igricu, međutim nisam sigurna da li odmah od septembra ulazim. Honorar je u mom slučaju sličan kao prošle godine. Nisam zahtevna, najbitniji mi je medijski prostor - zaključuje Tara.

PROČITAJTE JOŠ: