Taki i Maja Marinković
YouTube/printscreen
Taki i Maja Marinković

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Majin otac, Radomir Taki Marinković nije krio koliko ga je razbesnelo ono što je čuo.

- Ma to je jedna budala, takvim indijancima ne dajem na značaju uopšte. Ona je neka psihopata, kakva Majina drugarica. Rekla je da su svi digli ruke od Maje, pa čak i ja i njena majka, što nije istina. Taman posla da takvoj jednoj budali ja dajem na značaju, ona hoće slavu preko Majine grbače, hoće samo pet minuta slave. To nije Majina drugarica, to je njen hejter. Ona je prvo bila Kijin fan, pa Lunin, pa Majin, nemam šta da je dalje komentarišem - poručio je Taki i dodao da ga je najviše zabolela tvrdnja izvesne Nataše da su od Maje svi digli ruke, a onda otkrio da je njegova ćerka sve vreme bila sa svojom majkom u periodu kada se dogodio taj poziv.

Maja Janjuš

Instagram/printscren

Foto: Instagram/printscren

- Maja je i sa mnom i sa svojom majkom u dobrim odnosima. Majka je sve vreme bila uz nju, dok je sada imala operaciju nosa, recimo, sve vreme je bila uz nju, pomagala joj. Dva dana je spavala sa njom, Maja nije videla lepo, ona joj je pomagala i do toaleta da ode. Celo leto su bile na Adi, Maja je majku vodila i na botoks. Niko nije digao ruke od Maje - rekao je otac Marinovićeve, a onda otkrio i kako je načuo da je bivša učesnica ''Zadruge'' Andrea Anđelković Rea govorila za medije da se Maja tri godine bavila prostitucijom u Švajcarskoj.

Podsetimo, Janjuš je prvo negirao da je imao bilo šta sa zadrugarkom, da bi se nakon optužbi i sama Maja Marinković oglasila i potvrdila da su bili zajedno. Kao bomba je odjeknula vest da su njih dvoje bili u vezi kao i to da je Janjuš prevario tada još uvek svoju zakonitu suprugu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

nena

19.11.2020 08:57

lose se vaspitao cerku. Jadna ona i njen kadar. Ona je bruka za Srbiju.