Taki Marković
Youtube/Printscrn
Taki Marković

Youtube/Printscrn

Taki Marković, Foto: Youtube/Printscrn

- Nije prijatno videti Maju kako vodi ljubav pred kamerama, zaista to ne gledam. Degutantno je što ima intimne odnose javno. U svojoj glavi sam utripovao da je gluma ili fotomontaža. Neprijatno je to svaki dan da se gleda. Ovo je 21. vek, beogradsko je dete i svaki dan je ovde haos u prestonici. Čorba je nju navukao na odnose, vulgarnosti koje joj je on upućivao nisu naivne - tvrdi Taki za „Super TV“, a onda se osvrće na njen odnos sa Čorbom:

- Njoj se stvarno Čorba sviđa. Podseća je na bivšeg dečka. Janjuš je nju proganjao u kući, te je samim tim morala da kod Čorbe pronađe spas. Zaljubila se u njega. Loše je Čorba postupio prema Maji. Ima sestru, tvrdi da je patrijarhalno vaspitan, a onda vređa moju ćerku. Svačim se on bavio. Koristio oružje, prodavao neke nedozvoljene supstance. Oko Maje se sve vrti. Osuđuju je na sve strane, ali Janjuš je u prvoj sezoni bio sa dve devojke - dodaje Taki.

Maja i Čorba

Printscreen

Maja i Čorba, Foto: Printscreen

Taki napominje da se Nenadu Aleksiću Ša dopala Tara Simov, ali da još uvek nije siguran šta on gaji prema njoj.

- Ša je otišao sa živcima, počeo je da lomi sve po kući. Njegova supruga sve gleda. Tara je simpatična devojka, svakom imponuje da ima tako mladu devojku. Ne znam kako će mu supruga preći preko toga. Nije lako to dopustiti suprugu što Ivana dopušta - kaže on.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

nena

08.02.2021 08:58

Kako je kriv Corba a Maja nije. Dali je taj Taki normalan. Sta on gleda....