VREME JE ZA RASTANAK! Sutra je "Dan D", Kristijan Golubović napušta "Zadrugu", istekao mu je ugovor, napolju odmah počinje veliki projekat (FOTO)

"Imao sam u planu da u šestomesečnom ugovoru izdam svoju knjigu, i oko toga bi zaista trebalo dosta rada i truda "

Kristijan Golubović
Kristijan Golubović, Foto: Printscreen

Kristijan Golubović je nedavno spakovao svoje stvari, a sinoć se za vreme nominacija u Beloj kući obratio produkciji. Tom prilikom najavio je današnji dan kao "Dan D", jer mu, kako on navodi, danas ističe ugovor.

Golubović se sinoć javno obratio produkciji, te je najavio razgovor sa njima.

- Sutra meni ističe ugovor od šest meseci, treba ozbiljan razgovor da obavim, da vidim da li ću nastaviti ovu trku dalje - rekao je Golubović, pa dodao:

Kristijan Golubović
Kristijan Golubović, Foto: PrntScrn

- Imao sam u planu da u šestomesečnom ugovoru izdam svoju knjigu, i oko toga bi zaista trebalo dosta rada i truda - nastavio je Kristijan, kada ga je voditelj opomenuo da se vrati na nominacije, Golubović je rekao:

- Moram ja to da kažem, jer sutra je "Dan D", ako hoće to neko da shvati ozbiljno to da, ako ne, sutra ćemo se zaista rastati, ja i ovaj projekat - rekao je Kristijan, a da li će danas napustiti rijaliti, ostaje nam da vidimo.

Sve o ženi koju je Kristijan najviše voleo, čitajte OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: ђура
  06/03/2021 - 20:42
  Ријалити ће добити на квалитету .
  • Alek @ђура
   07/03/2021 - 00:01
   A sa kim to? Tarom i Sa? Misicom i Karicem? Minom? Sve sami "intelektualci"... Ni doticna persona nije bas daleko od njih,ali bude zanimljiv ponekad.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi