Taki i Maja Marinković
YouTube/printscreen
Taki i Maja Marinković

YouTube/printscreen

Taki i Maja Marinković, Foto: YouTube/printscreen

Kako je za „Alo!“ objasnio, to će učiniti zbog toga što mu je Janjuš pretio smrću javno, ali i zbog straha da bi mogao da naudi njegovoj jedinici.

- Tresem se. Cele noći nisam spavao, pod lekovima sam za smirenje. Čekam advokata da dođe kod mene pa da odemo da podnesemo krivičnu prijavu protiv Janjuša. Strpaću u zatvor tog manijaka - rekao je u jednom dahu za „Alo!“, Radomir Marinković Taki i dodao:

Maja i Janjuš

Printscreen/You Tube

Maja i Janjuš, Foto: Printscreen/You Tube

- On je na televiziji sa nacionalnom frekvencijom pretio Maji da će joj polomiti kičmu, ali je i nama, njenim roditeljima, pretio smrću. Rekao je: „Hteo sam da ti ubijem i oca i majku, celu familiju da ti pobijem!“, a za to će da odgovara - odlučan je Taki, koji je rešen da pravdu potraži na sudu umesto na ulici. Strahuje kako će njegova mezimica izdržati pritisak, Janjuševo prisustvo i njegovo nasilničko ponašanje. Kaže da je od njega i napolju trpela psihičku i fizičku torturu, pa se plaši da bi se ona mogla nastaviti i pred kamerama.

- Ona je tog klošara volela i mislim da kod nje emocije još postoje. Ipak, očekujem da se do kraja drži našeg dogovora i da se ne pomiri sa Janjušem, jer bi me to dotuklo - iskren je Taki.

Podsetimo, Maja i Janjuš su se žestoko posvađali tokom nominacija, a u jednom trenutku bivši ljubavnici su počeli da se polivaju vodom i razmenjuju najgore uvrede i pretnje. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

MAČIĆ

15.11.2020 12:51

gosp. TAKI je očigledno prolupao. On ne vidi cepanice u oku svoje ćerke, ali vidi trn u oku JANJUŠA. Prepodobna i nevina njegova ćerkica NE PRESTAJE DA PROVOCIRA I NAPADA JANJUŠA, A on se brani koliko može. Objektivno ona je verbalno jača i podlija a naročito ZLA OD SILNE LJUBOMORE. dok TAKI ne prinećuje ili pravda sve gadosti kojima se služi njegova čerkica i koju je po mom mišljenju bolesno zaljubljen i ljubomoran na Janjuša, A to što je Janjuš rekao HTEO SAM DA UBIJEM, to nije pretnja!!!