Stanija Dobrojević
E-stock
Stanija Dobrojević

E-stock

Stanija Dobrojević, Foto: E-stock

Gosti Sanje Marinković u emisiji "Magazin in" razgovarali su o muško-ženskim odnosima, a u jednom segmentu osvrnuli su se i na takozvane veze iz interesa.

Stanija Dobrojević

YouTube/Printscreen

Stanija Dobrojević, Foto: YouTube/Printscreen

- Muškarci jesu ljubitelji takvih devojaka i to su uglavnom muškarci koji su ostvareni, imaju mnogo novca i koji jednostavno nemaju više izazove, nego su spremni da takvim devojkama bukvalno daju sve samo da bi je osvojili jer one važe za neke trofeje - objasnila je Dobrojevićeva, koju je voditeljka upitala da li su i šta su njoj do sada nudili.

Stanija Dobrojević

YouTube/Printscreen

Stanija Dobrojević, Foto: YouTube/Printscreen

- Sve... Kažem, to su ostvareni muškarci koji imaju sve i onda tako hoće da osvoje devojku koje su trofeji. Spremni su bukvalno sve da daju, samo nju da osvoje - da li novac, da je vode na putovanja, da li da kupe skup auto, stan, šta god, samo da sebi nekako ugode - objasnila je Stanija.

SAZNAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Nada

12.12.2020 19:56

Pa bas ti si i bila sa takvima ali posto si cesto u Americi krijes se ko zmija noge ! A da si za muskarce "trofej" nebih bas rekla ! Kiki , Vladimir, Filip maneken , Marko ....... oni nisu bogatasi i sa njima si se vucala u Srbiji !