Miljana i Stanija
Alo!
Miljana i Stanija

Alo!

Foto: Alo!

Kako saznaje Super TV, vać u startu u Imaginarijum u Šimanovcima ući će 50 rijaliti igrača, dok je plan kako vreme odmiče da se pojave i ostali takmičari kako bi doprineli zapletima bez kojih ovaj format ne postoji. Kako saznajemo, osim što će pred učesnicima biti brojni izazovi koje će smišljati produkcija, prostor je oplemenjen novim nameštajem, ali i većim brojem kamera i bubica koje će uhvatiti svaku vrstu akcije. Već sada se može naslutiti spisak učesnika koji će učestvovati u četvrtoj sezoni. Jedni od najzvučnijih imena su Stanija Dobrojević, Kristijan Golubović, Miki Đuričić, Marija i Miljana Kulić. Interesantno je da će ove godine biti dosta što poznatih, što anonimnih lica upravo iz regiona, a posbeno iz Hrvatske, što do sada nije bio slučaj. Maneken Kenan Tahirović, poznatiji kao ljubavnik „Žene od sultana”, pokušaće da zauzme svoje mesto u rijalitiju. Estradni menadžer, bivša policajka, medicinska sestra, zgodne Hrvatice, modeli, paparaco, ali i brojne pevačice pokušaće da se izbore za glavnu nagradu koja iznosi 50.000 evra.

MARIJA KULIĆ: „Sa Miljanom ne razgovaram“

Marija Kulić

printscreen

Foto: printscreen

Jedna od najvatrenijih Nišlijki Marija Kulić ulazi zajedno sa ćerkom Miljanom, iako one više nemaju kontakt.

- Spremna sam za rijaliti. Ne ulazim sa taktikom, obično me to pitaju novinari, ali ja taktiku nikada nisam imala. Sve za moju ćerku Miljanu je rečeno, ja više komentara nemam. Ostala sam nema i gluva na sve. Ni suprug ni ja ne pričamo s njom, niti se čujemo. Unuk Željko je kod nas - govori za Super TV Kulićeva.

Miljana Kulić i Zola

Foto: Alo

Foto: Alo

MILJANA KULIĆ: „Ulazim sa sinom, mama me ne interesuje“

Miljana Kulić zamrsiće dodatno situaciju jer ne priča sa majkom, a ima plan da dovode do ludila Kristijana Golubovića i Staniju:

- Ulazim, spremnija sam nego ikada. Zadovoljna sam honorarom koji sam dobila od produkcije, laž je da su mi nudili pola miliona evra. Željko će ući zajedno sa mnom, ipak ne ostaje kod Siniše, a Lazar još uvek nije siguran da li će ponovo u rijaliti.

Dušica Jakovljević

Alo.rs

 Foto: Alo.rs

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ: „Ne znam ko su učesnici, želim da se iznenadim”

Zaštitno lice i voditeljka „Zadruge“ Dušica Jakovljević otkriva da je spremna za četvrtu sezonu.

- Spremna sam za novu sezonu i poslovne izazove. Kada dobijete pohvale od kolega, produkcije, onda je svaki početak sezone mnogo lakši. To je taj deo profesionalne satisfakcije koji je jako bitan. Nemam posebne pripreme, ja sam neko ko do samog dana ulaska ne zna ni ko će biti učesnici, jer ja to tako želim. Volim da prenesem taj momenat iznenađenja i na publiku, tako da prosto ne želim da znam. Očekujem da nova sezona pokida više od bilo koje prethodne, s obzirom na to da uvek postavljamo nove rekorde - izjavljuje voditeljka.

Miki Đuričić

E-stock

Foto: E-stock

MIKI ĐURIČIĆ: „ZBOG ĆERKE ĆU PROMENITI PONAŠANJE”

Budući zadrugar priznao je da u rijaliti ulazi kako bi zaradio za ćerkicu Dunju koju je dobio sa, kako on kaže, „prijateljicom“ Angelinom.

- Ne razmišljam o rijalitiju, nikad se ne pripremam psihički. Živim tamo život narednih deset meseci. Želim da popravim sliku o sebi kako sam se pokazao u poslednjem rijalitiju. Roditeljstvo nosi odgovornost koja donosi nešto novo i samim tim ću morati da pazim na ponašanje. Imaću verovatno mogućnost da viđam dete, nadam se. Zadovoljan sam honorarom koji sam dobio, veća je suma od prosečne plate. Svi se gruvaju velikim sumama, većina mojih prijatelja i rođaka rade za mnogo manje i na težak način po firmama. Partnerka i ja imamo dete, ali nismo mi u braku. Prijateljska je priča, oko svega se dogovaramo. Želeli smo da imamo dete, idem tamo zbog novca i to je striktno tako - kaže budući rijaliti igrač za Super TV.

Pročitajte još: